Hostellimatkalla

Kolme kohde- ja majoitusvinkkiä Jyllantiin

Jyllanti on Tanskan läntisin ja pinta-alaltaan suurin niemimaa. Alueelta löytyy kohteita niin aktiivilomailijalle kuin rentoa kaupunkilomaa kaipaavalle. Kaupungista toiseen pääset kätevästi kulkemaan vaikkapa junalla. Läheisyys Keski-Eurooppaan näkyy muun muassa kaupunkien arkkitehtuurissa, ja miltei joka kylästä löytyy valloittavan kauniita vanhoja taloja.

Lue lisää

Kotimaan kaupunkiloma kutsuu – majoitukset edullisesti hostellissa

Kevätauringon alkaessa lämmittää ja lähestyvää kesää odottaessa mieli vaeltaa jo lomareissuille. Miksi odottaisit kesään, kun voit tehdä irtioton arjesta ja lähteä parin päivän kotimaan lomareissulle jo nyt? Suomessa on paljon hienoja matkailukaupunkeja, joista tarjoamme sinulle nyt kolme vaihtoehtoa kaupunkilomaan ja edullisiin majoituksiin.

Lue lisää

Reissuvinkit keväiseen Hollantiin – hostellimajoitukset alkaen 12,50 €/yö

Hollannin matka kannattaa ajoittaa kevääseen, sillä silloin kukkien loisto on parhaimmillaan. Tulppaanien ja tuulimyllyjen lisäksi Hollanti tarjoaa reissaajalle myös paljon muuta. Amsterdamin lisäksi mielenkiintoisia vierailukohteita ovat muuan muassa lähikaupungit Haag, Rotterdam ja Utrecht. Kansainvälisellä hostellikortilla majoitut edullisesti HI-verkoston viihtyisissä Stayokay hostelleissa.

Lue lisää

Opiskelijaystävällistä majoitusta Joensuussa

Kevään reissujen suunnitteluni oli jo täydessä vauhdissa, kun bongasin Suomen Hostellijärjestön ilmoituksen järjestöreissaajahausta. Äskettäin alkanut opintovapaani mahdollisti hetken hengähtämisen hektisestä työelämästä. Nautin olostani, lisääntyneestä vapaa-ajastani ja aion ottaa tästä elämänvaiheesta kaiken irti reissaamalla satunnaisesti yliopistolle Joensuuhun. Tiedossa oli tällä kertaa parin yön yöpyminen ja ajatuksissa nähdä ja kokea jotain uutta. Aiempien hyvien kokemusteni perusteella majoituspaikaksi valikoitui jo ennalta hinta-laatusuhteeltaan erinomainen Finnhostel Joensuu.

Lue lisää