Hostellimatkalla

Hostellivinkit kotimaan ryhmämatkalle

Onko suunnitelmissasi vaellusretki porukalla? Haetko kokouspaikkaa, jossa voi myös yöpyä? Vai onko näköpiirissäsi luokkaretki, leirikoulu tai urheiluseuran kisareissu? Olipa matkasi tarkoitus mikä vaan, edulliset ja yhteisölliset hostellit sopivat majoittamaan kaikenlaisia ryhmiä koululaisista aikuisryhmiin.

Lue lisää

Kesäloma Kalajoella

Juhlat viikon välein kaukana kotoa saivat meidän perheen kesäsuunnitelmiin täysin uudet suunnat. Samaan aikaan kutsujen kanssa tuli myös haku järjestöreissaajaksi ja se tuntui vastaavan juuri siihen mitä olin miettinyt. Satojen kilometrien edestakaisin ajon sijaan alettiin katsoa mitä kaikkea uutta Suomi tarjoaisi. Kalajoki. Monesti lehtien palstalla näkyneet hienot hiekkasärkät alkoivat kiinnostaa.

Lue lisää

Kaupunkilomalle Aarhussiin? Nappaa tästä 10 ilmaista menovinkkiä!

Tanskan toiseksi suurin kaupunki ja vuoden 2017 Euroopan kulttuuripääkaupunki Aarhus on monelle suomalaiselle Kööpenhaminaa tuntemattomampi kaupunkikohde, mutta ehdottomasti käymisen ja kokemisen arvoinen. Nappaa tästä nyt 10 ilmaista menovinkkiä Aarhussissa, jonne hurauttaa Legolandista reilussa tunnissa, Saksan rajalta kahdessa ja Kööpenhaminasta kolmessa tunnissa.

Lue lisää