Kansainvälinen mobiilihostellikortti sujahti mobiililompakkoon!

Uudistunut mobiilihostellikortti tarjoushintaan 10 € (norm. 20 €) 15.9.2019 saakka.

Kansainvälinen mobiilihostellikortti on nyt ladattavissa Androidin ja iPhonen mobiililompakoihin. Mobiilihostellikortti latautuu Androideissa Google Pay -sovellukseen ja iPhoneissa Wallet-sovellukseen, ja löytyy näppärästi muiden kanta-asiakaskorttien ja maksukorttien kanssa puhelimessa olevasta lompakosta.
Kansainvälisellä mobiilihostellikortilla säästät vähintään 10 % majoituksesta kaikissa HI-hostelleissa Suomessa ja ulkomailla. Lisäksi saat useita matkailullisia etuja sekä reissuvinkkejä ja tietoa edullisista ja yhteisöllisistä majoituspaikoista.

Saat nyt uudistuneen Kansainvälisen mobiilihostellikortin edulliseen 10 euron tutustumishintaan (norm. 20 €)!
Kortin hinta sisältää myös Hostellijärjestön henkilöjäsenyyden kortin voimassaoloajalle, joka on ostopäivästä vuoden 2020 loppuun asti.

Mobiilihostellikortti on turvallinen käyttää ja saat sen käyttöösi heti!Kansainvälnen mobiilihostellikortti

Saat mobiilikortin käyttöösi heti tehtyäsi tilauksen verkkokaupassamme. Voit turvallisesti avata kortin etusivun kaikkialla maailmassa; etusivu toimii täysin offline, eikä avaa verkkoyhteyksiä. Pääset myös helposti tekemään hostellivarauksia sekä näet ajantasaiset hostellikorttietusi kortin erillisistä web-linkeistä (vaatii verkkoyhteyden).

Mobiilihostellikortti voidaan toimittaa älypuhelimiin, joissa on kotimainen liittymä. Kortti vaatii Android-puhelimissa Google Pay -sovelluksen sekä iPhoneissa Wallet-sovelluksen. Sovellukset voi ladata ennakkoon tai kortin latauksen yhteydessä (iPhoneissa Wallet-sovellus on jo valmiiksi asennettuna). Ostathan mobiilihostellikortin ollessasi vielä kotimaassa, sillä kortin toimittaminen ulkomaille ei aina onnistu.

Google ja Apple tukevat wallet-sovelluksiaan seuraaviin laitteisiin:

Androideissa käyttöjärjestelmän versiosta 5.0 alkaen
iPhoneissa käyttöjärjestelmän versiosta iOS 6.0 alkaen

Tarjous koskee henkilökohtaisia Kansainvälisiä mobiilihostellikortteja ja on voimassa hostellit.fi -verkkokaupassa 15.9.2019 asti.

Osta Kansainvälinen mobiilihostellikortti 10 euron tarjoushintaan

4 thoughts on “Kansainvälinen mobiilihostellikortti sujahti mobiililompakkoon!

 1. Entä kun on jo pahvinen kansainvälinen hostelli kortti mutta haluaisin mobiilin. Pitääkö se ostaa uudestaan?

  1. Hei Pia! Pahvista kansainvälistä hostellikorttia ei valitettavasti voi vaihtaa mobiilihostellikorttiin. Jos haluat hostellikortin mobiiliin sinun tulee ostaa erikseen mobiilihostellikortti.
   Kun uusit hostellikorttisi seuraavan kerran, voit ostaa sen silloin mobiiliin tai ostaa mobiilihostellikortin nyt 10 euron tarjoushintaan.
   Terveisin Sinikka/Hostellijärjestö

 2. Hei
  Minulla on nyt jo puhelimessa Hostelling International Finland kortti, joka on voimassa 12/2019 saakka. Voinko hyödyntää 10 euro tarjoushinnan ja pidäntää näin korttini voimassaoloaika vuodella, siis v. 2020 loppuun? Vai onko se vuosi lataushetkestä?
  Miten tulisi menetellä?
  Kiitos
  t. Bärbel

  1. Hei Bärbel! Voit hyvin ostaa ja ladata uuden mobiilihostellikortin 10 euron tarjoushintaan. Uusi kortti tulee olemaan voimassa vuoden 2020 loppuun asti.
   Terveisin Sinikka/Hostellijärjestö

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *