Germany Spain France Italy Japan

Hostellimatkalla

(suomi) Moottoripyöräreissu Savossa ja Keski-Suomessa: hiekkateitä, ruskan värejä ja hostelleja

(suomi) Tarkoituksenani oli tehdä syksyinen ruskamatka moottoripyörällä Savon ja Keski-Suomen alueelle, ajella hiekkateitä ja yöpyä reissussa hostelleissa. Matka alkoi perjantai-iltapäivällä vesisateessa. Pääkaupungin kehäteiden ja ruuhkan jälkeen pääsin nauttimaan uudenmaan maalaismaisemista, koska reitti vei Myrskylän ja Elimäen kautta kohti Kouvolaa. Ajankohta oli syyskuun lopussa ja teillä oli jo rauhallista ajella.

Lue lisää

(suomi) Road trip onnistuu talvellakin: Etelä-Karjala ja Kymenlaakso

(suomi) Road trippien ystävänä ja silti yhdeksästä viiteen hoppuista työtä tekevänä pitää välillä soveltaa, kun mieli alkaa palaa tien päälle kotimaanmatkalle. Aina kun ei ole kesä eikä loma. Ja sitten ne kustannukset. Niinpä helmikuinen automatka tuli tehtyä kahden yön reissuna, ja ensi kertaa elämässäni edullisessa hostellimajoituksessa. Reissun kohteeksi valitsin käytännön syistä ajella Helsingistä Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan leppoisiin tunnelmiin ja yöpaikoiksi valikoituivat Hostel Ukonlinna ja Nuorisokeskus Anjala.

Lue lisää

(suomi) Kulttuuria ja korkeita paikkoja Tampereella

(suomi) Lyhytkin maiseman vaihdos virkistää aina kummasti. Päätimme lähteä ystäväni kanssa viikonloppureissulle Helsingistä. Ajatuksena oli, että kohteeseen pääsee mukavasti julkisilla eikä matkanteko vie viikonlopusta kovin montaa tuntia. Lisäksi toiveena oli tyydyttää hieman kulttuurin nälkää. Matkakohteeksemme valikoitui Tampere, joka tituleeraakin itseään Suomen teatteripääkaupungiksi sekä siellä sijaitseva Dream Hostel.

Lue lisää