Germany Spain France Italy Japan

Hostellimajoitus

EDULLISTA, VIIHTYISÄÄ JA YHTEISÖLLISTÄ HOSTELLIMAJOITUSTA KAIKILLE

Suomen Hostellijärjestön verkoston hostellit ovat osa kansainvälistä Hostelling International (HI) -verkostoa, jonka tarkoituksena on mahdollistaa kaikille uusien paikkojen ja kulttuurien kokeminen sekä ihmisten kohtaaminen tarjoamalla edullista, turvallista ja viihtyisää hostellimajoitusta. Tarjolla on yksilöllisiä hostelleja aina Helsingistä Inariin, jotka kaikki ovat sitoutuneet täyttämään yhteiset kansainväliset laatuvaatimukset.

Lue tästä Hostellimajoittujan tietopaketti >>

Hostellit Suomessa ovat:

1. Edullisia

Hinta-laatusuhde on kohdallaan, kun maksat vain valitsemistasi palveluista. Hostellien asiakaskeittiössä voit valmistaa ateriasi itse tai vaihtoehtoisesti nauttia hostellin tarjoamista ateriapalveluista. Hostelleissa on valittavana erikokoisia huoneita. Edullisin vaihtoehto on vuodepaikka jaetussa huoneessa. Suomen Hostellijärjestön jäsenjärjestöjen jäsenet, kotimaan hostellikortin sekä kansainvälisen hostellikortin haltijat saavat hostellimajoituksesta kotimaassa 10 % alennuksen.

2. Viihtyisiä

Hostellit ovat yksilöllisiä ja persoonallisia kohteita, jotka edustavat paikallisuutta. Hostelleja löytyy niin kaupungeista kuin maaseudultakin. Voit majoittua vaikkapa maalaiskartanossa kansallispuiston läheisyydessä tai luotsiasemarakennuksessa ulkosaaristossa – löytyypä hostelli museolaivastakin! Hostelleissa on valittavana erilaisia huoneita ryhmähuoneista yksityishuoneisiin, monella hostellilla on huoneita myös omalla kylpyhuoneella. Hostellit tarjoavat asiakkaalle laadukkaan ja turvallisen hostellikokemuksen.

3. Yhteisöllisiä

Hostellit ovat kansainvälisiä kohtaamispaikkoja. Yhteisissä tiloissa on helppo tutustua muihin matkalaisiin ja jakaa matkakokemuksia. Henkilökunta antaa mielellään vinkkejä alueen käyntikohteista, tapahtumista ja palveluista. Majoituksen ohella monet hostellit tarjoavat monipuolisia aktiviteettimahdollisuuksia ja erilaisia ohjelmapalveluja. Hostellit sopivat hyvin kaikenikäisille, niin yksittäisille matkailijoille kuin ryhmillekin.

Hostellit Suomessa -verkkoesite (PDF)

Varaukset

  • Jäsenjärjestöjen jäsenet, kotimaan hostellikortin (henkilöjäsenet) sekä kansainvälisen hostellikortin haltijat saavat 10 % alennuksen hostellien majoitushinnoista. Aamiainen ja lakanat ovat osassa hostelleja lisämaksullisia.
  • Varmistaaksesi jäsenalennuksen, tee hostellivaraus online-palvelussamme 
  • Ulkopuolisten varausjärjestelmien kautta tehtyjen varausten yhteydessä ei hostelliverkosto voi taata majoitusalennuksen myöntämistä.
  • Varauduthan todistamaan jäsenyytesi hostellin vastaanotossa


Siirry online -varauspalveluun >>

Hostellien laatumerkit

HI Quality

Hostelling International on laatinut erityisesti hostelleille suunnatun laatujärjestelmän, HI Quality & Sustainability.
Sertifioitu hostelli saa käyttää markkinoinnissaan HI-Q&S -logoa

Luonto-Liitto suosittelee

Luonto-Liitto suosittelee -merkin kriteeristö on laadittu yhdessä Luonto-Liiton kanssa.
Kriteeristö: Luonto-Liitto yhteistyö_FI

Kriteeristön täyttämät hostellit saavat käyttää markkinoinnissaan Luonto-Liitto suosittelee -logoa