Germany Spain France Italy Japan

Hostellimatkalla

Uusia edullisia ja viihtyisiä majoituspaikkoja Suomessa

Sinulla on nyt entistä enemmän valinnanvaraa edullisissa majoituskohteissa, kun reissaat kotimaassa. Uudet hostellimme Inkoossa, Paltamossa, Piikkiössä, Ristiinassa ja Äänekoskella tarjoavat jäsenhintaista hostellimajoitusta lähellä luontoa. Tee varaus osoitteessa www.hostellit.fi.

Lue lisää

Nuorisokeskuksissa edullista majoitusta ja runsaasti aktiviteetteja

Käytössäsi on nyt kuusi uutta kohdetta, jotka tarjoavat jäsenhintaista hostellimajoitusta. Suomen nuorisokeskukset tunnetaan innostavina kohtaamispaikkoina, joiden luonnonkauniit, monipuoliset, paljon tekemistä tarjoavat ja turvalliset ympäristöt houkuttelevat matkailijoita, ryhmiä ja leiriläisiä kautta maailman. Nuorisokeskukset ovat myös suosittuja lomakohteita palvelujensa ja tilojensa ansiosta. Voit varata ohjelmaa kaikenikäisille ja saat ruokasi valmiina nuorisokeskusten keittiön väeltä.

Lue lisää

Suloinen, salaperäinen Suomenlinna

Jo Suomenlinnan portille saapuessaan mykistyy. Tämä ainutlaatuinen, upea matkakohde ei hevin unohdu. Ihan jokainen pieni hiekanjyvänen, rantaan iskeytyvä aalto ja ikiaikainen mukulakivi kantaa omaa tarinaansa. Kun istahtaa penkille ja tuijottelee merta, voi melkeinpä kuulla elämisen ääniä vuosisatojen takaa.

Lue lisää