Germany Spain France Italy Japan

Hostellimatkalla

Perheemme loma Nuorisokeskus Anjalassa

Lähdimme reissuun Tampereelta perheemme kanssa, johon kuuluu isä Jukka, äiti Virve, Leevi 9 v, Viktoria 6 v, ja Otso 2 v. Emme olleet koskaan ennen käyneet Kouvolan Anjalassa tai sen lähistöllä, ja olimme erittäin innoissamme päästessämme tutustumaan uusiin paikkoihin. Saavuttuamme Anjalan kylään tieopaste ohjasi meidät idylliseen pihapiiriin, Nuorisokeskus Anjalaan.

Lue lisää

Harrikka pariskunnan leppoisa järjestöreissausmatka

Tulin valituksi H-DCF:n järjestöreissaajaksi, hienoa! Hostellijärjestöjen kohteista valitsimme kaksi yöpymispaikkaa reissullemme. Ensimmäinen kohde oli Turku ja Laivahostel S/S Bore. Toinen kohde oli Porissa sijaitseva Hostel River. Lähdin reissuun yhdessä puolisoni Arin kanssa, tietysti moottoripyörillä.

Lue lisää

Kevätretkellä Tuorlan lehtometsässä

Taisin saada matkakärpäsen pureman jo lapsena. Karttakirjojen sivujen väliin mahtui koko maailma, ja televisiosta tuli Matkapassi, jonka tunnusmusiikki saa vieläkin aikaan kutkuttavan jännityksen. Hieman myöhemmin alkoi matkailuohjelmien buumi. Parikymppiset nuoret matkustivat ympäri maailmaa rinkat selässä, ja minä halusin olla yksi heistä.

Lue lisää