Germany Spain France Italy Japan

Hostellit ulkomailla

MAAILMANLAAJUINEN HI-VERKOSTO TARJOAA AITOJA HOSTELLIELÄMYKSIÄHI-logo

Hostelling International (HI) -verkosto kattaa noin 3.500 hostellia lähes 90 maassa. HI-hostellit ovat sitoutuneet täyttämään yhteiset kansainvälisesti sovitut laatuvaatimukset, joten voit olla varma, että saat nauttia turvallisesta, edullisesta ja viihtyisästä hostellimajoituksesta ympäri maailmaa. HI-hostellit sijaitsevat mitä mielenkiintoisimmissa kohteissa. Tarjolla on yksilöllisiä majoitusvaihtoehtoja keskiaikaisista linnoista moderneihin ekohostelleihin ja hirsimökeistä hiihtomajoihin. Osa hostelleista on pieniä ja intiimejä, osa taas eloisia paikkoja, joissa tapaat muita matkailijoita jokaiselta pallon kolkalta.

Hostelling International

Hostelling International (HI) on vuonna 1932 perustettu voittoa tavoittelematon hostellijärjestöjen liitto, jonka tarkoituksena on yhdessä 69 kansallisen hostellijärjestön kanssa mahdollistaa uusien paikkojen kokeminen ja kulttuurien oppiminen sekä edistää ihmisten välistä ymmärrystä. HI on yksi maailman suurimmista nuorisojärjestöistä. Kansainvälisen hostellikortin omistavia henkilöjäseniä on 3,6 miljoonaa ja yöpymisvuorokausia kertyy vuosittain yli 35 miljoonaa. Englannissa ja Walesissa HI-verkoston hostelleja kutsutaan YHA-hostelleiksi.

Varaukset

Kansainvälinen hostellikortti on jäsenyytesi maailmanlaajuiseen Hostelling International -hostelliverkostoon ja saat sillä vähintään 10 % alennuksen yöpymisestäsi. Varmistaaksesi jäsenalennuksen, tee hostellivarauksesi alla olevalta Hostelling Internationalin varaussivustolta.

Varaa hostelli ulkomailta:

 

Tutustu myös Pohjoismaiden yhteiseen Sayhitoscandinavia -blogiin