Both Helsinki

Hietaniemenkatu 14, 00100 Helsinki

Check-in 15:00

Both Helsinki (entinen Hostel Domus Academica) sijaitsee aivan Helsingin sydämessä, Kampissa. Bothissa voit yhdistää hostel- ja hotelliasumisen parhaat puolet. Haluamme olla molempia ja tarjota sekä yksityistä rauhaa omalla kylpyhuoneella, wc:llä ja keittokomerolla jääkaappeineen, sekä yhteisöllisyyttä moderneissa yhteistiloissamme. Both Helsinki on majoittamisen lisäksi myös täynnä taidehistoriaa. Tove Jansson on asunut kiinteistössä 1940-luvulla ja jättänyt kädenjälkensä Bothin seiniin.

Lisätiedot


Both Helsinki ja Tove Jansson

Both Helsinki (entinen Hostel Domus Academica) sijaitsee aivan Helsingin sydämessä, Kampissa.

Bothissa voit yhdistää hostel- ja hotelliasumisen parhaat puolet. Haluamme olla molempia ja tarjota sekä yksityistä rauhaa omalla kylpyhuoneella, wc:llä ja keittokomerolla jääkaappeineen, sekä yhteisöllisyyttä moderneissa yhteistiloissamme.

Meiltä on lyhyt matka sekä pääkaupungin sykkeeseen että luonnon rauhaan esimerkiksi Hietaniemen alueelle tai Seurasaareen. Hintoihimme kuuluvat lakanat, pyyhe, ilmainen internet tiloissamme sekä aamusauna.

Vastaanottomme on auki 24/7. Meiltä saat erillistä maksua vastaan myös aamiaista, pysäköintihallipaikan, tallelokeron, pesulapalvelun tai pinnasängyn pikkuisellenne.

Tiesitkö muuten, että Both Helsinki on majoittamisen lisäksi myös täynnä taidehistoriaa? Tove Jansson on asunut kiinteistössä 1940-luvulla ja jättänyt kädenjälkensä Bothin seiniin. Myös Artekin legendaarinen Ilmari Tapiowaara on työskennellyt kiinteistössämme luoden mm. kuuluisan Domus-tuolin varta vasten meidän tilojemme käyttöön.

Both Helsinki elää arvojensa mukaan edistäen ympäristöllistä ja sosiaalista vastuullisuutta. Kompensoimme asiakkaidemme majoituksesta koituvan hiilijalanjäljen Compensate -säätiön kautta. Edistämme monikulttuurisuuden ja sosiaalisen suvaitsevaisuuden arvoja mm. kuulumalla We speak gay-arvoyhteisöön. Viime vuonna majoitimme 117 kansallisuutta edustavia asiakkaita. Luomme kohtaamisia ja uskomme siihen, että maailma on monivärinen ennemmin kuin mustavalkoinen. Uskomme maailmaan joka on sekä että, ei joko tai.

Sijaintikunta
Esteettömyys
HI Quality & Sustainability
Luonto-Liiton suosittelema
Vuodepaikat
Ryhmät
Helsinki
Ei
Kyllä
Kyllä
Kesällä 598, muina aikoina 187
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
3h huoneet
82 kpl
212 kpl
13 kpl
Palvelut Aamiainen
Sauna
Internetyhteys
Huoneissa kylpyhuone
Pyykinpesumahdollisuus
Lemmikit tervetulleita
Pysäköintipaikkoja
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Rautatieasema
Lentoasema
Yleinen uimaranta
Linja-autoasema
100 m
500 m
500 m
200 m
1,5 km
20 km
1 km
500 m

 

Muut verkostomme hostellit