Kansikuva

Herajärven retkeilykeskus

Mustalahdentie 27, 81160 Romppala

Check-in 16:00

+358 44 52709100

Herajärven retkeilykeskus on retkeilijän unelmakohde upeissa Kolin maisemissa. Keskuksessa voi yöpyä joko aitoissa, riihessä tai caravan- ja telttailualueella. Retkeilijöiden käytössä on nuotiopaikkoja ja laavu.

Lisätiedot


Herajärven retkeilykeskus on retkeilijän unelmakohde

Herajärven retkeilykeskus (Kiviniemen luontotila) on retkeilijän unelmakohde upeissa Kolin maisemissa. Yritys tarjoaa tilalla majoitus- ja elämyspalveluita sekä välinevuokrausta niin yksittäismatkailijoille kuin ryhmillekin.

Herajärven retkeilykeskuksessa yövytään retkeilyhenkisesti 2-6 hengen aitoissa, joissa on yhteensä 26 petipaikkaa. Lisäksi kesäisin majoitustilana palvelee yli satavuotias riihi, jossa mahtuu yöpymään noin 30 henkilöä. Saunoa voi lisämaksusta pihan tilavassa puusaunassa tai savusaunassa.

Yöpyjien käytössä on pihasaunan suihkutilat ja uusi biovessa sekä pihapiirissä oleva kivinavetta. Navetassa järjestetään myös kokouksia ja juhlia (60-120 henkilöä).  Ole hyvä ja tee majoitus- ja ruokailuvaraukset ennakkoon.

Herajärven retkeilykeskus sijaitsee Herajärven kierroksen puolivälissä, kierroksen risteysten kohdalla. Kierros koostuu kahdesta rengasreitistä, jotka yhdistämällä voi kulkea jopa 60 km. Reitti kiertää Herajärven ja kulkee Kolin kansallispuiston halki. Retkeilykeskuksesta voi valita kuljettavakseen myös vain toisen rengasreitin, pituudeltaan joko 35 km tai 30 km.

Herajärven retkeilykeskuksen läpi kulkee myös UKK-reitti, jonka kulkijoita tila palvelee. Kolin luontokeskukseen on hostellista matkaa 20 km. Retkeilykeskuksesta voit vuokrata kanootteja, maastopyöriä, veneitä, telttoja ja muita retkeilyvarusteita. Ryhmille järjestetään myös opastettuja retkiä.

Kansainvälisellä ja Kotimaan hostellikortilla 10 % alennus Herajärven vuokravälineistä: maastopyörät, kanootit ja kajakit. HUOM! Vuokravälineet tulee varata ennakkoon!

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Kontiolahti
Ei
26/66
Ryhmävarauskysely
1-2h huoneet
3-4h huoneet
5h + huoneet
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Hinnat 2022
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Ei
Tiedustele hintoja suoraan hostellista
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen lisämaksusta
Kahvila/Ravintola
Sauna
WiFi
Lemmikit tervetulleita
Pyykinpesumahdollisuus
Retkeilyvälinevuokrausta
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Matkaparkit
Ravintola
Rautatieasema
Yleinen uimaranta
0 m
24 km Uimaharju
0 m

 

Muut verkostomme hostellit