Kansikuva

Hostel River

Karjapiha 2 A, 28100 Pori

Check-in 14:00 -

+358 44 335 3326

Vuoden 2013 Vuoden Hostelliksi valittu Hostel River on kodikas, hyvän mielen majatalo. Tarjoamme Kokemäenjoen varrella, Porin keskustassa rauhallisen ja edullisen majoituskokemuksen. Hostellirakennus on Museoviraston suojelema vanha toimistotalo, sisätilat on remontoitu hostellille sopiviksi ja kalustettu viihtyisästi.

Lisätiedot


Hostel River on kodikas hyvän mielen majatalo

Hostel River on Vuoden 2013 Hostelliksi valittu kodikas, hyvän mielen majatalo. Tarjoamme Kokemäenjoen varrella, Porin keskustassa rauhallisen ja edullisen majoituskokemuksen. Hostellirakennus on Museoviraston suojelema vanha toimistotalo, sisätilat on remontoitu hostellille sopiviksi ja kalustettu viihtyisästi.

Hostel Riverissä on yhdeksän huonetta joihin voi majoittua 1-4 henkilöä ja yksi 2 hengen huone. Lakanat ja pyyheliinat sisältyvät hintaan.

Hostellissa on mukavia yhteistiloja, mm. asiakaskeittiö, jossa on kahvia ja teetä tarjolla (itsepalveluna), olohuone, jossa on iso TV, ilmainen internet ( 1 PC ja wlan) sekä mahdollisuus pyykinpesukoneen ja kuivausrummun käyttöön. Meillä on myös hyvät kokoustilat 40 henkilölle tarvittavine välineistöineen. Ilmaisia autopaikkoja on talon edessä ja pihalla.

Hostel River sijaitsee Karjarannassa, josta on 500 m Kirjurinluotoon, jossa ovat mm. tapahtuma-areena, Pelle Hermanni -puisto, uimaranta, pienoisgolfrata, kahvila ja paljon muuta. Teatteriin on 800 m ja torille 1 km.

Kansainvälisellä ja Kotimaan hostellikortilla seuraavat edut Porissa:
Melamajavat ry: 10 % alennus kajakin tai kanootin vuokrauksesta melontavajalta tapahtuvaan kahden tunnin melontaan kesä-elokuussa 2022.
Porin Taidemuseo: Sisäänpääsy opiskelijahintaan.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Luonto-Liiton suosittelema
Vuodepaikat
Ryhmät
Pori
Ei
Kyllä
35
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
3-4h huoneet
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Hinnat 2022
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Tiedustele hintoja suoraan hostellista
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen lisämaksusta
Asiakaskeittiö
Sauna
WiFi
Kokoustiloja
Lemmikit tervetulleita
Polkupyörävuokraus
Pyykinpesumahdollisuus
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Bussipysäkki
Kauppa/Kioski
Ravintola
Golfkenttä
Uimaranta
Lentokenttä
100 m
500 m
1 km
2 km
500 m
4 km

Muut verkostomme hostellit