Kansikuva

Hostelli Naurava Kulkuri

Korkeakoulunkatu 6, 13100 Hämeenlinna

Check-in 15:00

+358 40 187 7131

Hostelli Naurava Kulkuri vaalii toiminnassaan kestävää kehitystä ja ekologisuutta aina huoneiden sisustamisesta lähtien. Sen vuoksi hostellissa voi yöpyä puhtaammalla omalla tunnolla. Hämeenlinnan kaupunginosien mukaan nimetyt huoneet on jaettu 3-4 huoneen soluihin, joissa jokaisessa on yhteiset suihku- ja WC-tilat. Jokainen huone on sisustukseltaan uniikki.

Lisätiedot


Persoonallinen ja lämminhenkinen hostelli

Hostelli Naurava Kulkuri vaalii toiminnassaan kestävää kehitystä ja ekologisuutta aina huoneiden sisustamisesta lähtien. Sen vuoksi hostellissa voi yöpyä puhtaammalla omalla tunnolla.

Hämeenlinnan kaupunginosien mukaan nimetyt huoneet on jaettu 3-4 huoneen soluihin, joissa jokaisessa on yhteiset suihku- ja WC-tilat. Jokainen huone on sisustukseltaan uniikki. Hostellissa on myös sviitti, joka on varustettu omalla suihkulla ja wc:llä. Jokaisessa huoneessa on TV, liinavaatteet ja pyyhkeet kuuluvat hintaan. Vieraiden käytössä on täysin varusteltu keittiö. Jokaisessa solussa on astiat ja ruokailuvälineet, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin ja mikroaaltouuni. Hostellin sitoutuminen ekologisuuteen näkyy myös siinä, että solujen keittiöistä löytyy suihkepullossa itse etikasta ja sitruunasta tehtyä puhdistusainetta.

Vieraiden yhteisen olohuoneen varustukseen kuuluu ruokaryhmä, sohva, TV ja Playstation 4. Lisäksi kaapista löytyy lautapelejä, kirjoja sekä muuta ajanvietettä. Hostellissa on varattavissa oleva sauna. Hämeenlinnaan on helppo tutustua polkupyörällä liikkuen. Majoittuva asiakas voi lainata polkupyörän maksutta. Keskiaikaiseen Hämeen linnaan hostellista on matkaa kaksi kilometriä.

Hostelli Naurava Kulkuri on saanut Tervetuloa Pyöräilijä -tunnuksen. Tunnus on suunniteltu helpottamaan pyöräilijän elämää silloin, kun hän etsii itselleen sopivia palveluita: niitä paikkoja ja palveluja, joihin pyöräilijä tietää aina olevansa tervetullut, ja jotka tarjoavat hieman tavallista paremmat palvelut pyörän satulassa seikkailevalle.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Hämeenlinna
Ei
26
Ryhmävarauskysely
Hinnat
Huoneluokat
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Katso hinnat
1 hh, 2 hh, 3-4 hh
Kyllä
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Asiakaskeittiö
Lounge/Yleinen asiakastila
Sauna
Pyykinpesumahdollisuus
WiFi
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Sähköpyörän latausmahdollisuus
Ravintola
Kauppa
Keskusta
Hiihtohissi
Hiihtolatu
Linja-autoasema
Rautatieasema
Lentoasema
0,8 km
0,8 km
1 km
11,9 km
0,7 km
1,4 km
2,7 km
85,9 km

Muut verkostomme hostellit