Kansikuva

Hostelli Naurava Kulkuri

Korkeakoulunkatu 6, 13100 Hämeenlinna

15:00

+358 40 1877131

Hostelli Naurava Kulkuri vaalii toiminnassaan kestävää kehitystä ja ekologisuutta aina huoneiden sisustamisesta lähtien. Sen vuoksi hostellissa voi yöpyä puhtaammalla omalla tunnolla. Hämeenlinnan kaupunginosien mukaan nimetyt huoneet on jaettu 3-4 huoneen soluihin, joissa jokaisessa on yhteiset suihku- ja WC-tilat. Jokainen huone on sisustukseltaan uniikki.

Lisätiedot


Persoonallinen ja lämminhenkinen Hämeenlinnalaishostelli

Hostelli Naurava Kulkuri vaalii toiminnassaan kestävää kehitystä ja ekologisuutta aina huoneiden sisustamisesta lähtien. Sen vuoksi hostellissa voi yöpyä puhtaammalla omalla tunnolla.

Hämeenlinnan kaupunginosien mukaan nimetyt huoneet on jaettu 3-4 huoneen soluihin, joissa jokaisessa on yhteiset suihku- ja WC-tilat. Jokainen huone on sisustukseltaan uniikki. Hostellissa on myös sviitti, joka on varustettu omalla suihkulla ja wc:llä. Jokaisessa huoneessa on TV, liinavaatteet ja pyyhkeet kuuluvat hintaan. Vieraiden käytössä on täysin varusteltu keittiö. Jokaisessa solussa on astiat ja ruokailuvälineet, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin ja mikroaaltouuni. Hostellin sitoutuminen ekologisuuteen näkyy myös siinä, että solujen keittiöistä löytyy suihkepullossa itse etikasta ja sitruunasta tehtyä puhdistusainetta.

Vieraiden yhteisen olohuoneen varustukseen kuuluu ruokaryhmä, sohva, TV ja Playstation 4. Lisäksi kaapista löytyy lautapelejä, kirjoja sekä muuta ajanvietettä. Hostellissa on varattavissa oleva sauna.

Hämeenlinnaan on helppo tutustua polkupyörällä liikkuen. Majoittuva asiakas voi lainata polkupyörän maksutta. Keskiaikaiseen Hämeen linnaan hostellista on matkaa kaksi kilometriä.

Kansainvälisellä ja Kotimaan hostellikortilla saa 10 % alennuksen Hämeenlinnan Flowpark seikkailuhuvipuiston normaalihintaisista pääsylipuista. Etu on voimassa kesäkauden 2021.

 

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Varaustiedustelu
Hämeenlinna
Ei
26
Ryhmävarauskysely
Varaustiedustelu
1h huoneet
2h huoneet
3-4 hengen huoneet
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Palvelut Lakanat ja pyyhe sisältyvät hintaan
Asiakaskeittiö
Sauna
WiFi
Pysäköintipaikkoja autoille
Polkupyöriä lainataan majoittuville
Ravintola
Kauppa
Keskusta
Hiihtohissi
Hiihtolatu
Linja-autoasema
Rautatieasema
Lentoasema
0,8 km
0,8 km
1 km
11,9 km
0,7 km
1,4 km
2,7 km
85,9 km

Muut verkostomme hostellit