Kansikuva

Hostelli Rantapappila

Pappilantie 3 C, 52200 Puumala

Check-in Avainboxilla 24h

+358 50 5149715

Hostelli Rantapappila sijaitsee Puumalan keskustassa, lähellä satamaa, aivan Saimaan rannalla. Upeat ulkoilumahdollisuudet lähellä sekä kesällä että talvella. Yksityishuoneet sisältävät liinavaatteet ja pyyhkeet. Hostellissa on useita erikokoisia huoneita, joissa on oma TV, jääkaappi, mikro, leivänpaahdin sekä kahvin-ja vedenkeitin. Asiakkaiden käytössä on yhteiskeittiö sekä kaksi saunaa. Osassa huoneita on oma wc ja suihku. Kun olet tehnyt varauksen, olethan yhteydessä hostelliin koskien saapumisaikaasi ja avainten luovutusta. Katso yhteystiedot varausvahvistuksestasi.

Lisätiedot


Vanhasta Pappilasta viehättävä hostelli

Hostelli Rantapappila on vanha saneerattu Pappila, entinen kappalaisen asunto, joka sijaitsee aivan Saimaan rannalla ja lähellä rauhallista maaseutukeskustaa Puumalassa.

Majoittumaan mahtuu yhteensä 15 henkilöä viihtyisissä 1-4 hengen yksityishuoneissa. Suihkut ja WC:t ovat yöpyjien yhteiskäytössä lukuun ottamatta yksiötä, jossa on oma kylpyhuone. Jokaisessa huoneessa on myös jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni ja leivänpaahdin sekä TV. Kotoisassa oleskelutilassa on mukava viettää aikaa ja asiakaskeittiössä voit valmistaa omia aterioita. Käytettävissäsi on myös pyykinpesukone ja kuivausrumpu.

Saunomaan pääset joko sähkösaunassa tai perinteisessä puulämmitteisessä ulkosaunassa, josta voi kesällä kipaista uimaan. Pihasta on noin 200 metriä Saimaan rantaan, jossa on kiinteistölle kuuluva kunnan hoitama uimaranta.

Ateriapalveluita on saatavana ainoastaan ryhmille, mutta läheltä löytyy monta kivaa ravintolaa ja kahvilaa ruokailuihin ja illanviettoon. Voit vaikka käydä ihanalla aamiaisella hulppean Uumalansalmen sillan kupeessa olevassa Satamakahvilassa. Kävelymatkan päässä on Puumalan kaunis satama palveluineen. Sataman läheisyydestä alkaa ihana Norppa-luontopolku. Hostellilta voit kysyä opastettuja retkiä luontoon joko kävellen tai pyöräillen. Yksi suosituimmista pyöräreiteistä, Saaristoreitti, kulkee myös Rantapappilan kautta. Ennakkotilauksesta järjestetään erilaisia tapahtumia jopa 50 henkilön ryhmille.

Hostellin oma jumppasali on asiakkaiden käytössä. Salissa on mm. juoksumatto ja kerran viikossa siellä järjestetään joogatunti. Kesällä joogataan myös ulkona pihapiirissä. Lähellä on kunnan kuntosali jota hostellin asiakkaat saavat käyttää maksutta. Läheltä löytyvät lisäksi mahtavat maastot lenkkeilyyn ja talvisin myös valaistut hiihtoladut.

Kun olet tehnyt varauksen, olethan yhteydessä hostelliin koskien saapumisaikaasi ja avainten luovutusta. Katso yhteystiedot varausvahvistuksestasi.

Hostelli Rantapappila tarjoaa myös matkaparkkeja!
Jäsenjärjestöjemme jäsenet (mm. SF-Caravan ry:n jäsenet), Kotimaan hostellikortin haltijat ja Kansainvälisen hostellikortin haltijat saavat 10 % jäsenalennuksen myös matkaparkin hinnasta.

Lisätietoja Hostelli Rantapappilan matkaparkin palveluista, hinnoista ja varausohjeet löydät tästä palvelukortista. Jäsenjärjestöjen jäsenet voivat todistaa jäsenyyden hostellissa yhdistyksensä jäsenkortilla (mm. SF-Caravan ry:n jäsenkortti) tai Kotimaan hostellikortilla, jonka jäsenjärjestöjen jäsenet voivat tilata meiltä ilmaiseksi. Tarvittaessa jäsenjärjestön jäsen voi todistaa jäsenyytensä myös jäsenmaksukuitilla.

Lämpimästi tervetuloa!

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Puumala
Kyllä
16
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
3-4h huoneet
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Hinnat 2022
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Tiedustele hintoja suoraan hostellista
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Asiakaskeittiö
Yhteinen oleskelutila
Saunat
WiFi
Kokous- ja juhlatila
Lemmikit tervetulleita
Pyykinpesumahdollisuus
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Sähköauton latauspiste
Matkaparkit
Terassi ja grillit
Piha
Kunto/jumppasali
Satama
Ranta
Ravintola
Kauppa
650 m
200 m
600 m
600 m

Muut verkostomme hostellit