Kansikuva

Hostelli Rantapappila

Pappilantie 3 C, 52200 Puumala

Check-in sovitusti

Hostelli Rantapappila sijaitsee Puumalan keskustassa, lähellä satamaa, aivan Saimaan rannalla. Upeat ulkoilumahdollisuudet lähellä sekä kesällä että talvella. Yksityishuoneet sisältävät liinavaatteet ja pyyhkeet. Hostellissa on useita erikokoisia huoneita, joissa on oma TV, jääkaappi, mikro, leivänpaahdin sekä kahvin-ja vedenkeitin. Asiakkaiden käytössä on yhteiskeittiö sekä kaksi saunaa. Osassa huoneita on oma wc ja suihku. Lisäksi vieraiden yhteiskäytössä on asiakaskeittiö sekä jumppasali. Hostelli järjestää asiakkailleen räätälöityjä retkiä. Kun olet tehnyt varauksen, olethan yhteydessä hostelliin koskien saapumisaikaasi ja avainten luovutusta. Katso yhteystiedot varausvahvistuksestasi.

Lisätiedot


Vanhasta Pappilasta viehättävä hostelli

Hostelli Rantapappila on nimensä mukaisesti vanha saneerattu Pappila, entinen kappalaisen asunto, joka sijaitsee aivan Saimaan rannalla ja lähellä rauhallista maaseutukeskustaa Puumalassa.

Hostelli Rantapappila on viehättävä ja yhteisöllinen yöpymispaikka. Majoittumaan mahtuu yhteensä 15 henkilöä viihtyisissä 1-4 hengen yksityishuoneissa. Suihkut ja wc:t ovat yöpyjien yhteiskäytössä lukuun ottamatta yksiötä, jossa on oma kylpyhuone. Jokaisessa huoneessa on myös jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni ja leivänpaahdin sekä televisio. Kotoisassa oleskelutilassa on mukava viettää aikaa ja asiakaskeittiössä voit valmistaa omia aterioita. Käytettävissäsi on myös pyykinpesukone ja kuivausrumpu.

Saunomaan pääset joko sähkösaunassa tai perinteisessä puulämmitteisessä ulkosaunassa, josta on mukava kesällä myös kipaista uimaan. Pihasta on noin 200 metriä Saimaan rantaan, jossa on kiinteistölle kuuluva kunnan hoitama uimaranta.

Ateriapalveluita on saatavana ainoastaan ryhmille, mutta läheltä löytyy monta kivaa ravintolaa ja kahvilaa ruokailuihin ja illanviettoon. Voit vaikka käydä ihanalla aamiaisella hulppean  uumalansalmen sillan kupeessa olevassa Satamakahvilassa. Kävelymatkan päässä on Puumalan kaunis satama palveluineen. Sataman läheisyydestä alkaa ihana Norppa-luontopolku. Hostellilta voit kysyä opastettuja retkiä luontoon joko kävellen tai pyöräillen. Yksi suosituimmista pyöräreiteistä, Saaristoreitti, kulkee myös Rantapappilan kautta. Ennakkotilauksesta järjestetään erilaisia tapahtumia jopa 50 henkilön ryhmille.

Hostellin oma jumppasali on asiakkaiden käytössä. Salissa on mm. juoksumatto ja kerran viikossa siellä järjestetään joogatunti. Kesällä joogataan myös ulkona pihapiirissä. Lähellä on kunnan kuntosali jota hostellin asiakkat saavat käyttää maksutta. Läheltä löytyvät lisäksi mahtavat maastot lenkkeilyyn ja talvisin myös valaistut hiihtoladut.

Puumala on ihana pieni paikka kauniin Saimaan rannalla puhtaan luonnon äärellä. Kesällä on paljon erilaisia tapahtumia ja toimintaa. Tule ja tutustu Puumalaan sekä Hostelli Rantapappilaan!

Kun olet tehnyt varauksen, olethan yhteydessä hostelliin koskien saapumisaikaasi ja avainten luovutusta. Katso yhteystiedot varausvahvistuksestasi.

Lämpimästi tervetuloa!

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Puumala
Kyllä
15
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
3-4h huoneet
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Palvelut Asiakaskeittiö
Yhteinen oleskelutila
Saunat
Internetyhteys
Kokous- ja juhlatila
Lemmikit tervetulleita
Pesutupa
Pysäköintipaikkoja
Matkaparkit
Terassi ja grillit
Piha
Kunto/jumppasali
Satama
Ranta
Ravintola
Kauppa
650 m
200 m
600 m
600 m

Muut verkostomme hostellit