Kansikuva

Kainuun Opisto

Tahvintie 4, 88380 Mieslahti

Check-in 15:00

+358 400 731305

Kainuun Opisto sijaitsee Mieslahdessa, Paltamossa. Kainuun Opiston majoitustilat sopivat erinomaisesti sinulle, joka harrastat laskettelua ja talviurheilua Vuokatissa tai Ukkohallassa, moottorikelkkailet ja  retkeilet Kainuun luontoreiteillä, veneilet ja purjehdit Oulujärvellä tai vierailet sukulaisten luona. Asiakkaiden käytettävissä on kesäaikana grillauspaikka, laaja piha-alue kauniin kylämaiseman ympäröimänä. Oma ranta-alue sijaitsee 2 km päässä. Majatalossa on talviaikana mahdollisuus pulkkamäkeen, lumikenkäilyyn sekä murtomaahiihtoon.

Lisätiedot


Kainuun Opisto on aktiivimatkailijan unelma

Kainuun Opisto on kaikille avoin ja monien mahdollisuuksien kansanopisto, joka sijaitsee kainuulaisen luonnon ja kulttuurin keskellä Paltamon Mieslahdessa. Opiston tarina alkaa yli 100 vuoden takaa.

Kainuun Opiston majoitustilat sopivat erinomaisesti sinulle, joka harrastat laskettelua ja talviurheilua Vuokatissa tai Ukkohallassa, moottorikelkkailet ja retkeilet Kainuun luontoreiteillä, veneilet ja purjehdit Oulujärvellä tai vierailet sukulaisten luona.

Asiakkaiden käytettävissä on kesäaikana grillauspaikka ja laaja piha-alue kauniin kylämaiseman ympäröimänä. Oma ranta-alue sijaitsee 2 km päässä. Majatalossa on talviaikana mahdollisuus pulkkamäkeen, lumikenkäilyyn sekä murtomaahiihtoon.

Hostellihuoneisiin mahtuu 2-3 henkilöä, jolloin jaat majoituksen mahdollisesti muiden kanssa. Sosiaalitilat ovat yhteisiä, aamupala ja lakanat kuuluvat majoitushintaan. WiFi on käytettävissä ilmaiseksi kaikissa tiloissa, ja paikan päällä on ilmainen asiakaspysäköinti. Majoituspaikassa on yhteinen keittiö. Lähistöllä voi harrastaa muun muassa hiihtoa ja golfia. Hiihtokeskus Ukkohalla on vajaan 60 km päässä.

Kainuun Opisto tarjoaa myös matkaparkkeja!
Jäsenjärjestöjemme jäsenet (mm. SF-Caravan ry:n jäsenet), Kotimaan hostellikortin haltijat ja Kansainvälisen hostellikortin haltijat saavat 10 % jäsenalennuksen myös matkaparkin hinnasta.

Lisätietoja Kainuun Opiston matkaparkin palveluista, hinnoista ja varausohjeet löydät tästä palvelukortista. Jäsenjärjestöjen jäsenet voivat todistaa jäsenyyden hostellissa yhdistyksensä jäsenkortilla (mm. SF-Caravan ry:n jäsenkortti) tai Kotimaan hostellikortilla, jonka jäsenjärjestöjen jäsenet voivat tilata meiltä ilmaiseksi. Tarvittaessa jäsenjärjestön jäsen voi todistaa jäsenyytensä myös jäsenmaksukuitilla.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Paltamo
Kyllä
51
Ryhmävarauskysely
2h huoneet
3h huoneet
4h huoneet
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Hinnat 2022
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Tiedustele hintoja suoraan hostellista
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen sisältyy hintaan
Lounasmahdollisuus
Sauna
Asiakaskeittiö
WiFi
Kokoustiloja
Pyykinpesumahdollisuus
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Matkaparkit
Ravintola
Uimaranta
Hiihokeskus
Golfkenttä
Hiihtolatu
0 m
2 km
60 km
8 km
0 m

Muut verkostomme hostellit