Kainuun Opisto

Tahvintie 4, 88380 Mieslahti

Check-in 24/7

Kainuun Opisto sijaitsee Mieslahdessa, Paltamossa. Kainuun Opiston majoitustilat sopivat erinomaisesti sinulle, joka harrastat laskettelua ja talviurheilua Vuokatissa tai Ukkohallassa, moottorikelkkailet ja  retkeilet Kainuun luontoreiteillä, veneilet ja purjehdit Oulujärvellä tai vierailet sukulaisten luona. Asiakkaiden käytettävissä on kesäaikana grillauspaikka, laaja piha-alue kauniin kylämaiseman ympäröimänä. Oma ranta-alue sijaitsee 2 km päässä. Majatalossa on talviaikana mahdollisuus pulkkamäkeen, lumikenkäilyyn sekä murtomaahiihtoon.

Lisätiedot


Kainuun Opisto on aktiivimatkailijan unelma

Kainuun Opisto on kaikille avoin ja monien mahdollisuuksien kansanopisto, joka sijaitsee kainuulaisen luonnon ja kulttuurin keskellä Paltamon Mieslahdessa. Opiston tarina alkaa yli 100 vuoden takaa.

Kainuun Opiston majoitustilat sopivat erinomaisesti sinulle, joka harrastat laskettelua ja talviurheilua Vuokatissa tai Ukkohallassa, moottorikelkkailet ja  retkeilet Kainuun luontoreiteillä, veneilet ja purjehdit Oulujärvellä tai vierailet sukulaisten luona.

Asiakkaiden käytettävissä on kesäaikana grillauspaikka, laaja piha-alue kauniin kylämaiseman ympäröimänä. Oma ranta-alue sijaitsee 2 km päässä. Majatalossa on talviaikana mahdollisuus pulkkamäkeen, lumikenkäilyyn sekä murtomaahiihtoon.

Hostellihuoneisiimme mahtuu 2-3 henkilöä, jolloin jaat majoituksen mahdollisesti muiden kanssa. Sosiaalitilat ovat yhteisiä, aamupala ja lakanat kuuluvat majoitushintaan. WiFi on käytettävissä ilmaiseksi kaikissa tiloissa, ja paikan päällä on ilmainen asiakaspysäköinti. Majoituspaikassa on yhteinen keittiö. Lähistöllä voi harrastaa muun muassa hiihtoa ja golfia.

Pohdit mielessäsi juhlien järjestämistä. Haluat pysähtyä muutamaksi päiväksi luonnon rauhaan majoittumaan. Kaipaat itsesi kehittämiseen uusia tuulia tai olet saapumassa Oulujärvelle veneilemään. Kainuun Opiston tilat, palvelut ja miljöö mahdollistavat kaiken tämän ja vähän muutakin.

Hiihtokeskus Ukkohalla on vajaan 60 km päässä.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Varaustiedustelu
Ryhmät
Paltamo
Ei
50
Varaustiedustelu
Ryhmävarauskysely
2h huoneet
3h huoneet
4h huoneet
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Palvelut Aamiainen
Ravintola
Sauna
Asiakaskeittiö
Internetyhteys
Kokoustiloja
Lemmikit tervetulleita
Osassa huoneista kylpyhuone
Pyykinpesumahdollisuus
Pysäköintipaikkoja
Matkaparkit
Ravintola
Uimaranta
Hiihokeskus
Golfkenttä
Hiihtolatu
0 m
2 km
60 km
8 km
0 m

Muut verkostomme hostellit