Kansikuva

Kartanohostel AnnaCatharina

Juvolantie 1353, 57310 Savonlinna

1.5.-15.12., check-in 14:00-18:00

+358 50 466 3800

Kartanohostel AnnaCatharina sijaitsee Savonlinnassa, Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistojen läheisyydessä. Kartanohostel AnnaCatharina sijaitsee kauniissa ympäristössä Savonlinnan maalaispitäjässä. Hostellilla on vaiherikas historia. 1900-luvun alussa vaivaistaloksi rakennettu rakennus on kokenut muodonmuutoksen vanhainkodin kautta lämminhenkiseksi hostelliksi. Nykyään matkaajat voivat tunnelmoida laajalla piha-alueella AnnaCatharinan persoonallista historiaa.

Lisätiedot


Historiallinen Kartanohostel AnnaCatharina

Kartanohostel AnnaCatharina sijaitsee Savonlinnassa, Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistojen läheisyydessä. Hostellilla on vaiherikas historia; 1900-luvun alussa vaivaistaloksi rakennettu rakennus on kokenut muodonmuutoksen vanhainkodin kautta lämminhenkiseksi hostelliksi.

Hostellilta on vain pieni ajomatka (18 km) Oraviin, josta pääset helposti Linnansaaren kansallispuistoon veneellä tai meloen. Lähin uimaranta (Saimaa, Kallioranta) sijaitsee vain 1 km:n päässä. Naapurissa sijaitsee Tiisanmäen lammastila, jossa pääset tutustumaan suomalaiseen luomutilaan! Ja tietenkin kaikki Savonlinnan tapahtumat ja nähtävyydet ovat vain puolen tunnin ajomatkan päässä.

AnnaCatharinassa nukut rauhalliset yöunet luonnon keskellä ja saat maittavan aamiaisen! Pihapiirissä on lisäksi kaksi perinteistä puulämmitteistä pihasaunaa ja saunojen läheisyydessä kota. Alueella on myös metsäpolkuja ja näkötorni. AnnaCatharinan juhlasaliin mahtuu hyvin 80-100 henkilöä, joten paikka on myös erinomainen kokousten ja juhlien pitopaikka.

Kartanohostel AnnaCatharina tarjoaa myös matkaparkkeja!
Jäsenjärjestöjemme jäsenet (mm. SF-Caravan ry:n jäsenet), Kotimaan hostellikortin haltijat ja Kansainvälisen hostellikortin haltijat saavat 10 % jäsenalennuksen myös matkaparkin hinnasta.

Lisätietoja Hostel Ukonlinnan matkaparkin palveluista, hinnoista ja varausohjeet löydät tästä palvelukortista. Jäsenjärjestöjen jäsenet voivat todistaa jäsenyyden hostellissa yhdistyksensä jäsenkortilla (mm. SF-Caravan ry:n jäsenkortti) tai Kotimaan hostellikortilla, jonka jäsenjärjestöjen jäsenet voivat tilata meiltä ilmaiseksi. Tarvittaessa jäsenjärjestön jäsen voi todistaa jäsenyytensä myös jäsenmaksukuitilla.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Savonlinna
Ei
54
Ryhmävarauskysely
Hinnat
Huoneluokat
Huoneita omalla wc:llä
Katso hinnat
1 hh, 2 hh, 3-4 hh
Kyllä
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen sisältyy hintaan
Sauna
Lounge/Yleinen asiakastila
Asiakaskeittiö
Soveltuu kokouskäyttöön
WiFi
Lemmikit tervetulleita
Pyykinpesumahdollisuus
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Matkaparkit
Yleinen uimaranta
Lentokenttä
Linja-autoasema
Rautatieasema
1 km
18 km
24 km
23 km

 

Muut verkostomme hostellit