Kansikuva

Kartanohostel AnnaCatharina

Juvolantie 1353, 57310 Savonlinna

1.4.-18.12. 2022 Check-in 14:00

+358 50 466 3800

Kartanohostel AnnaCatharina sijaitsee Savonlinnassa, Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistojen läheisyydessä. Kartanohostel AnnaCatharina sijaitsee kauniissa ympäristössä Savonlinnan maalaispitäjässä. Hostellilla on vaiherikas historia. 1900-luvun alussa vaivaistaloksi rakennettu rakennus on kokenut muodonmuutoksen vanhainkodin kautta lämminhenkiseksi hostelliksi. Nykyään matkaajat voivat tunnelmoida laajalla piha-alueella AnnaCatharinan persoonallista historiaa.

Lisätiedot


Historiallinen Kartanohostel AnnaCatharina

Kartanohostel AnnaCatharina sijaitsee Savonlinnassa, Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistojen läheisyydessä. Hostellilla on vaiherikas historia; 1900-luvun alussa vaivaistaloksi rakennettu rakennus on kokenut muodonmuutoksen vanhainkodin kautta lämminhenkiseksi hostelliksi.

Meiltä on vain pieni ajomatka (18 km) Oraviin, josta pääset helposti Linnansaaren kansallispuistoon veneellä tai meloen. Suurin osa vieraistamme saapuu meille omalla autolla tai vuokra-autolla, mutta myös moottoripyörällä, polkupyörällä ja meloen. Lähin uimaranta (Saimaa, Kallioranta) sijaitsee vain 1 km:n päässä. Naapurissamme sijaitsee Tiisanmäen lammastila, jossa pääset tutustumaan suomalaiseen luomutilaan! Ja tietenkin kaikki Savonlinnan tapahtumat ja nähtävyydet ovat vain puolen tunnin ajomatkan päässä.

Meillä nukut rauhalliset yöunet luonnon keskellä ja saat maittavan aamiaisen! Pihapiirissä on lisäksi kaksi perinteistä puulämmitteistä pihasaunaa ja saunojen läheisyydessä kota. Alueella on myös metsäpolkuja ja näkötorni. AnnaCatharinan juhlasaliin mahtuu hyvin 80-100 henkilöä, joten paikka on myös erinomainen kokousten ja juhlien pitopaikka.

Kansainvälisellä ja Kotimaan hostellikortilla seuraavat edut Savonlinnassa:

Oy Vip Cruise Ltd: Maisemaristeily höyrylaivalla 20 € (norm. 25 €), 10 € lapset (norm. 12,50 €) 1.6.-30.8.2022 välisenä aikana. Risteilyn kesto 1 h 30 min. Laivat lähtevät Savonlinnan matkustajasatamasta. Liput laivasta, paikat voi varata myös ennakkoon: [email protected]

Riihisaari-Savonlinnan museo: Pääsylippu voimassa olevalla hostellikortilla ryhmälipun hinnalla (5 € / hlö, norm. aikuinen 8 €).

Kartanohostel AnnaCatharina tarjoaa myös matkaparkkeja!
Jäsenjärjestöjemme jäsenet (mm. SF-Caravan ry:n jäsenet), Kotimaan hostellikortin haltijat ja Kansainvälisen hostellikortin haltijat saavat 10 % jäsenalennuksen myös matkaparkin hinnasta.

Lisätietoja Kartanohostel AnnaCatharinan matkaparkin palveluista, hinnoista ja varausohjeet löydät tästä palvelukortista. Jäsenjärjestöjen jäsenet voivat todistaa jäsenyyden hostellissa yhdistyksensä jäsenkortilla (mm. SF-Caravan ry:n jäsenkortti) tai Kotimaan hostellikortilla, jonka jäsenjärjestöjen jäsenet voivat tilata meiltä ilmaiseksi. Tarvittaessa jäsenjärjestön jäsen voi todistaa jäsenyytensä myös jäsenmaksukuitilla.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Savonlinna
Kyllä
54
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
3-4h huoneet
Huoneita omalla wc:llä
Hinnat 2022
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen sisältyy hintaan
Sauna
Asiakaskeittiö
Kokoustiloja
WiFi
Lemmikit tervetulleita
Pyykinpesumahdollisuus
Puutarha
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Matkaparkit
Yleinen uimaranta
Lentokenttä
Linja-autoasema
Rautatieasema
1 km
18 km
24 km
23 km

 

Muut verkostomme hostellit