Kansikuva

Majatalo Oravanpesä

Lapsitie 3, 95790 Lampsijärvi

20:00

+358 400 363907

Majatalo Oravanpesä on luonnonläheinen ja rauhallinen hostelli Rovaniemen ja Pellon välissä Lampsijärven kylässä. Hostellissa on lämminhenkinen, ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta. Oravanpesän lähiluonnossa on runsaasti harrastusmahdollisuuksia. Järvi tarjoaa mahdollisuuden kalastukseen ja melontaan. Alueelle on rakennettu frisbeegolf-rata ja luontopolut kutsuvat patikoimaan.

Lisätiedot


Elethään hyvvää elämää Pellossa!

Pellon kunnassa Tornionlaaksossa, Lampsijärven kylässä sijaitsee Majatalo Oravanpesä. Sijainti on luonnonläheinen ja rauhallinen. Rovaniemelle on matkaa 67 km. Oravanpesän lähiluonnossa on runsaasti harrastusmahdollisuuksia. Järvi tarjoaa mahdollisuuden kalastukseen ja melontaan. Alueelle on rakennettu frisbeegolf-rata ja luontopolut kutsuvat patikoimaan.

Hostellissa on yhteensä 30 vuodepaikka 1-5 hengen huoneissa. Yhteinen olohuone, keittiö, sauna ja pyykinpesumahdollisuus ovat asiakkaiden käytettävissä. Myös ateriapalvelut ovat saatavilla, sillä hostellissa on kahvila/ravintola. Parkkitilaa on runsaasti sekä henkilö- että linja-autoille. Lämminhenkinen, ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta toivottavat asiakkaat tervetulleiksi!

Kansainvälisellä ja Kotimaan hostellikortilla 10% alennus Oravanpesän aktiviteeteista: kesällä mm. frisbeegolf, melonta, kalastus, veneily. Talvella mm.  moottorikelkkailu, porosafarit, huskysafarit ja revontulisafarit. Rantasaunan vuokraus.

Majatalo Oravanpesä tarjoaa myös matkaparkkeja!
Jäsenjärjestöjemme jäsenet (mm. SF-Caravan ry:n jäsenet), Kotimaan hostellikortin haltijat ja Kansainvälisen hostellikortin haltijat saavat 10 % jäsenalennuksen myös matkaparkin hinnasta.

Lisätietoja Majatalo Oravanpesän matkaparkin palveluista, hinnoista ja varausohjeet löydät tästä palvelukortista. Jäsenjärjestöjen jäsenet voivat todistaa jäsenyyden hostellissa yhdistyksensä jäsenkortilla (mm. SF-Caravan ry:n jäsenkortti) tai Kotimaan hostellikortilla, jonka jäsenjärjestöjen jäsenet voivat tilata meiltä ilmaiseksi. Tarvittaessa jäsenjärjestön jäsen voi todistaa jäsenyytensä myös jäsenmaksukuitilla.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Pello
Ei
45
Ryhmävarauskysely

1h huoneet
2h huoneet
3-4 hengen huoneet
5 + huoneet
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Ei
Palvelut Aamiainen lisämaksusta
Kahvila/Ravintola
Asiakaskeittiö
Sauna
Pyykinpesumahdollisuus
WiFi
Kokousmahdollisuus
Lemmikit tervetulleita
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Matkaparkit
Kauppa
Pello
Rovaniemi
Lentoasema
Laskettelukeskus
10 km
37 km
67 km
70 km
30 km

Muut verkostomme hostellit