Myö Hostel

Tenholantie 10 F, 00280 Helsinki

Check-in 15:00

Myö Hostel on vehreä keidas Helsingin keskustan kupeessa, kiehtovassa Ruskeasuon kaupunginosassa. Lämminhenkinen boutique-hostellimme tuo ripauksen luksusta ja designia jokaisen kukkaron ulottuville. Yritystoimintamme on reilua ja läpinäkyvää. Työllistämme kehitysvammaisia ammattilaisia oikeisiin työsuhteisiin, oikealla palkalla.

Lisätiedot


Myö Hostel on eettinen Boutique-hostelli

Myö Hostel on vehreä keidas Helsingin keskustan kupeessa, kiehtovassa Ruskeasuon kaupunginosassa. Lämminhenkinen boutique-hostellimme tuo ripauksen luksusta ja designia jokaisen kukkaron ulottuville.

Yritystoimintamme on reilua ja läpinäkyvää. Työllistämme kehitysvammaisia ammattilaisia oikeisiin työsuhteisiin, oikealla palkalla. Hostelli sijaitsee historiallisella Ortonin sairaala-alueella, viehättävässä Ruskeasuon kaupunginosassa. Takapihaltamme aukeava Keskuspuisto tarjoaa upeat puitteet liikkumiseen ja luonnosta nauttimiseen. Hostellin pihapiirissä pääset tutustumaan Galleria Ortonin vaihtuviin taidenäyttelyihin ja näyttävään veistospuistoon. Kaikki tarvittavat palvelut, kuten ruokakaupat, kahvilat ja ravintolat, löytyvät hostellin välittömästä läheisyydestä. Myö Hostel onkin aito cityhostelli metsän siimeksessä.

Myö Hostellissa on 19 yksilöllisesti sisustettua majoitushuonetta – jokainen visiitti Myössä on uudenlainen elämys! Hostellissamme viihtyvät niin yksinmatkaajat, lapsiperheet kuin ystäväporukatkin. Osaan huoneista saa tuoda lemmikin. Hostellissa on myös esteettömiä majoitushuoneita – varmistathan saatavuuden etukäteen! Hostellissamme viihtyvät niin yksinmatkaajat, lapsiperheet kuin ystäväporukatkin. Viehkeissä yksityishuoneissamme majoittuu kerrallaan yhdestä neljään henkilöä. Useimmissa huoneissa on oma wc ja suihku.

Myö Hostellissa yöpymällä teet työelämästä tasa-arvoisempaa!

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Varaustiedustelu
Ryhmät
Helsinki
Kyllä
56
Varaustiedustelu
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
3h huoneet
4h huoneet
Sviittejä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Palvelut Aamiainen
Asiakaskeittiö
Pyykinpesumahdollisuus
Internetyhteys
Lemmikit tervetulleita
Pysäköintipaikkoja
Kauppa/kioski
Ravintola
Bussipysäkki
200 m
200 m
300 m

Muut verkostomme hostellit