Nikkilän Elämyskylä

Posiontie 435, 97760 Saariharju

Check-in 10:00-21:00

Nikkilän Elämyskylä sijaitsee mahdollisuuksien keskellä. Ranuan Eläinpuisto, Korouoma, Simojärvi ovat lyhyen ajomatkan päässä. Talvella tarjoamme majoitusta pilkkijöille, meidät löytää myös kelkkailijat, Ranua-Posio -reitti kulkee läheltä. Kesäaikaan tarjoamme marjastajille keskeisen tukikohdan. Syksyisin voi nauttia etelä-Lapin ruskaloistosta, kalastaa ja metsästäjille ympärillämme olevat suuret valtionmaat mahdollistavat monenlaisen metsästyksen aina pienriistasta suurpetoihin. Nikkilän Elämyskylän päärakennuksessa sijaitsee neljä kpl 4 hengen huoneita, wc:t ja suihkut ovat yhteiskäytössä käytävällä.

Lisätiedot


Nikkilän Elämyskylä on leirikeskus järven rannalla

Nikkilän Elämyskylä sijaitsee rauhallisella paikalla järven rannalla etelä-Lapissa, Posion ja Ranuan taajamien puolivälissä päätien varrella. Aktiviteetteja kaipaaville Ranualla sijaitsee mm. Ranuan eläinpuisto, jossa voit bongata jääkarhun ja 50 muuta arktista eläinlajia pohjoisen metsän keskellä jokaisena vuodenaikana. Posiolla  puolestaan sijaitsee Pentikin keramiikkatehdas, joka on sijainniltaan maailman pohjoisin. Luontokohteita ovat mm. Korouoman rotkolaakso ja Soppanan sekä Simojärven luontoalueet. Luontokohteet tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet retkeilyyn, luonnon tarkkailuun ja luonnon käytön kulttuurihistoriaan tutustumiseen.

Nikkilän Elämyskylällä voit harrastaa monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja, kuten kalastusta, marjastusta ja sienestystä, joihin kaikkiin saa opastusta tarvittaessa. Talvella voi hiihtää tai lumikenkäillä umpihangessa, rakentaa lumilinnaa tai lumiukkoja. Moottorikelkkareitit Ranua – Posio – Syöte – Simojärvi välillä kulkee läheltä.

Nikkilän Elämyskylän päärakennuksessa sijaitsee neljä kpl 4 hengen huoneita, wc:t ja suihkut ovat yhteiskäytössä käytävällä. Tarjoamme majoituksen lisäksi tilojen vuokraamista erilaisia juhlia ja tapahtumia varten. Lisäksi voit varata käyttöösi tilaussaunan. Kahvila on auki aukioloaikojen puitteissa ja aamiaista on saatavilla ravintolasta.

Kansainvälisellä ja Kotimaan hostellikortilla 10% alennus Rovaniemellä sijaitsevan Tiedekeskus Pilkkeen normaalihintaisista pääsylipuista (aikuinen, lapsi, eläkeläinen, opiskelija, työtön, perhelippu). Alennus ei koske Kulttuuripassia eikä muita yhteislippuja. Näyttely kertoo pohjoisten metsien kestävästä käytöstä sekä metsän moninaisista antimista, tuotteista ja hyödykkeistä.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Ranua
Ei
26
Ryhmävarauskysely
1 h huoneet
2h huoneet
3-4h huoneet
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Palvelut Aamiainen
Kahvila/ravintola
Asiakaskeittiö
Sauna
Internetyhteys
Pyykinpesumahdollisuus
Lemmikit tervetulleita
Pysäköintipaikkoja
Matkaparkit
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Linja-autoasema
Rautatieasema
Lentoasema
Hiihtolatu
43 km
43 km
43 km
43 km
130 km
104 km
2 km

 

Muut verkostomme hostellit