Kansikuva

Nuorisokeskus Piispala

Kurssitie 40, 43300 Kannonkoski

Check-in 08:00-21:00

+358 207 694300

Nuorisokeskus Piispala on  liikunta- ja nuorisomatkailukohde luonnon keskellä Keski-Suomessa. Piispala tunnetaan valtakunnallisena nuorisokeskuksena ja palvelemme erityisesti lapsia, nuoria sekä heidän kanssaan toimivia. Meille ovat tervetulleita kaikki asiakasryhmät. Piispalaa käyttämällä tuet samalla suomalaista nuorisotoimintaa. Piispalassa tekemistä riittää koko perheelle. Pulikoi uima-hallissa tai kokeile vaikka Blade Mill luistelumattoa jäähallissa.

Lisätiedot


Nuorisokeskus Piispala on liikunta- ja nuorisomatkailukohde luonnon keskellä

Nuorisokeskus Piispala on vuonna 1982 toimintansa aloittanut, opetus- ja kulttuuriministeriön tukema valtakunnallinen nuorisokeskus, joka sijaitsee Kivijärven rannalla, luonnonkauniissa pohjoisessa Keski-Suomessa. Nuorisokeskus Piispala on aito liikunta- ja nuorisomatkailukohde kauniin ja rauhallisen luonnon keskellä. Nuorisokeskus Piispalaa käyttämällä tuet samalla suomalaista nuorisotoimintaa.

Monipuoliset ja laadukkaat liikunta-, harraste-  ja kokoustilat palveluineen, upea luonto ja asiakasystävälliset hinnat luovat erinomaiset puitteet niin leirikouluille, nuoriso- ja liikuntaleireille, perhelomille kuin työhyvinvointi- ja koulutuspäiville. Olitpa liikkeellä yksin tai ryhmän kanssa olet  tervetullut Piispalaan. Pieneläinkoti Pihka on Nuorisokeskus Piispalan Green Care -toiminnan ydin. Pienelänkodissa asustaa iloinen joukko vuohia, possu, kanoja, poneja, chinchilloja ja marsuja.

Piispalassa on yhteensä 242 perusvuodepaikkaa hyvätasoisissa rivitalohuoneissa, puukerrostalossa, paritaloissa ja takkamökeissä. Parviratkaisuin majoittumaan mahtuu jopa 420 henkeä. Majoitustilat sijoittuvat Piispalan päärakennuksen sekä vesi- ja jääliikuntakeskus PiiSpan välille. Kaikissa majoitustiloissa on omat suihku- ja wc-tilat, jääkaappi ja kahvinkeitin.

Piispalan omakeittiö tarjoaa ravitsemussuosituksen mukaista maukasta ja terveellistä ruokaa noutopöydästä, ilta- ja välipaloja sekä kokoustarjoiluja. Piispalan lämminhenkiset ruokailutilat sijaitsevat idyllisessä Piispantuvaksi nimetyssä entisessä Piispalankylän kansakoulurakennuksessa. Ateriapalveluja toimitetaan tilauksesta myös esim. kokoustiloihin, saunoille, oleskelutiloihin ja maastoon.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Kannonkoski
Ei
250
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
3-4h huoneet
5h + huoneet
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Hinnat 2022
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Tiedustele hintoja suoraan hostellista
Palvelut Lakanat sisätyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen sisältyy hintaan
Ravintola
Lemmikit tervetulleita
Kokoustiloja
Pyykinpesumahdollisuus
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Lumiliikuntakeskus
Hiihtolatu
Uimaranta
Uimahalli
Jäähalli
Keilahalli

 

Muut verkostomme hostellit