The Local Culture Hostel & Café

Seminaarinkatu 32, 40100 Jyväskylä

Check-in alkaen klo 14:00

The Local Culture Hostel & Café on uniikki boutique-hostelli ja vilkas kulttuurikahvila, jossa tuodaan suomalaista ja paikalliskulttuuria esiin freesillä kosketuksella. The Local Culture Hostellin teemahuoneissa pääset sukeltamaan suomalaisen kangasmetsän siimekseen, nauttimaan idyllisen kesämökin kodikkaasta tunnelmasta ja tutustumaan Jyväskylän kaupungin elämään. Hostellin 11 erilaista teemahuonetta tarjoavat kukin omanlaisensa elämyksen. Suihkutilat ovat kaikille majoittujille yhteiset ja sijaitsevat pohjakerroksen omassa rauhassa.

Lisätiedot


The Local Culture Hostel & Café on elämyksellinen boutique-hostelli

The Local Culture Hostel & Café on uniikki boutique-hostelli ja vilkas kulttuurikahvila, jossa tuodaan suomalaista ja paikalliskulttuuria esiin freesillä kosketuksella. Jyväskylän uusi ylpeys avattiin helmikuun 2018 lopussa boheemille yläkaupungille, kaupungin vanhimpaan kivitaloon.

Majoitu ainutlaatuisessa miljöössä 1850-luvulla rakennetussa jugend-rakennuksessa. Paikka tarjoaa unohtumattoman yöpymiskokemuksen ja voit tuntea historian havinan ympärilläsi. Teemahuoneet tuovat sinut lähemmäs suomalaisuutta. Voit myös poiketa kahvilaamme herkuttelemaan lähiseudun tuotteilla.

Kotoisassa hostellissa on viehättävästi sisustettuja yksityishuoneita ja isompia makuusaleja sekä viihtyisät yhteiset tilat asukkaille. Majoitushuoneet ovat omia pieniä maailmojaan, joiden sisustus ja teemoittelu on saanut inspiraationsa muun muassa Suomen kauniista luonnosta. The Local Culture Hostellin teemahuoneissa pääset sukeltamaan suomalaisen kangasmetsän siimekseen, nauttimaan idyllisen kesämökin kodikkaasta tunnelmasta ja tutustumaan Jyväskylän kaupungin elämään. Hostellin 11 erilaista teemahuonetta tarjoavat kukin omanlaisensa elämyksen. Suihkutilat ovat kaikille majoittujille yhteiset ja sijaitsevat pohjakerroksen omassa rauhassa.

Hostellin yhteydessä sijaitsevasta kasvis- ja vegaanikahvilasta on jo lyhyessä ajassa muotoutunut paikallisten ja matkailijoiden aito kohtaamispaikka.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Jyväskylä
Ei
40
Ryhmävarauskysely
2h huoneet
3-4h huoneet
5h + huoneet
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Palvelut Aamiainen
Kahvila
Asiakaskeittiö
Internetyhteys
Lemmikit tervetulleita
Pyykinpesumahdollisuus
Maksullisia pysäköintipaikkoja
Lukolliset kaapit jaetuissa huoneissa
Pyörävuokraus
Kauppa/kioski
Ravintola
Kahvila
Baari
Uimaranta
Laskettelu
Alvar Aalto Museo
100 m
130 m
0 m
70 m
2,3 km
3,5 km
550 m

Muut verkostomme hostellit