Kansikuva

Urheiluopisto Kisakeskus

Kullaanniemi 220, 10420 Pohjankuru

Check-in 14:00

+358 19 223 0300

Kisakeskus on luonnonläheinen, monipuolinen liikuntakeskus, joka tarjoaa majoitusta ja liikuntapalveluja kaikenikäisille. Voit tulla omatoimisesti ja vain lepäillä ja nauttia luonnon rauhasta tai harrastaa vaikkapa petankkia, erilaisia pelejä, uida, meloa, soutaa, juosta, sauvakävellä, käydä kuntosalilla, potkupyöräillä jne. Opiston alueella on Suomen Frisbeegolfkeskuksen 18-väyläinen frisbeegolfrata. Kesäisin Kullaanjärvi tarjoaa mainion mahdollisuuden melontaretkiin, kalastukseen ja uimiseen. Kisiksen vastaanotosta voit vuokrata erilaisia liikuntavälineitä.

Lisätiedot


Urheiluopisto Kisakeskus – liiku ja rauhoitu Kisiksessä!

Urheiluopisto Kisakeskus on luonnonläheinen ja monipuolinen liikuntakeskus Raaseporissa, joka tarjoaa majoitusta ja liikuntapalveluja kaikenikäisille. Voit tulla omatoimisesti ja vain lepäillä ja nauttia luonnon rauhasta tai harrastaa vaikkapa petankkia, erilaisia pelejä, uida, meloa, soutaa, sauvakävellä, käydä kuntosalilla tai vaikka potkupyöräillä. Opiston alueella on Suomen Frisbeegolfkeskuksen 18-väyläinen frisbeegolfrata. Kesäisin Kullaanjärvi tarjoaa mainion mahdollisuuden melontaretkiin, kalastukseen ja uimiseen. Kisiksen vastaanotosta voit vuokrata erilaisia liikuntavälineitä.

Urheiluopisto Kisakeskuksessa luonto on lähellä ja voit aistia sen. Aamujen hiljaisuuden rikkoo vain lintujen laulu. Urheiluopisto Kisakeskuksen lähellä on monia kiinnostavia matkailukohteita mm. Fiskarsin ruukki ja merelliset Tammisaari ja Hanko. Golf-kenttä sijaitsee 9 km päässä. Aamiais- ja ruokailumahdollisuus ravintolan aukioloaikoina.

Urheiluopisto Kisakeskus tarjoaa myös matkaparkkeja!
Jäsenjärjestöjemme jäsenet (mm. SF-Caravan ry:n jäsenet), Kotimaan hostellikortin haltijat ja Kansainvälisen hostellikortin haltijat saavat 10 % jäsenalennuksen myös matkaparkin hinnasta.

Lisätietoja Urheiluopisto Kisakeskuksen matkaparkin palveluista, hinnoista ja varausohjeet löydät tästä palvelukortista. Jäsenjärjestöjen jäsenet voivat todistaa jäsenyyden hostellissa yhdistyksensä jäsenkortilla (mm. SF-Caravan ry:n jäsenkortti) tai Kotimaan hostellikortilla, jonka jäsenjärjestöjen jäsenet voivat tilata meiltä ilmaiseksi. Tarvittaessa jäsenjärjestön jäsen voi todistaa jäsenyytensä myös jäsenmaksukuitilla.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Raasepori
Kyllä
100
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
3-4h huoneet
5+
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Hinnat 2022
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Tiedustele hintoja suoraan hostellista
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen lisämaksusta
Kahvila/Ravintola
Sauna
Kuntosali
WiFi
Kokoustiloja
Lemmikit tervetulleita
Pyykinpesumahdollisuus
Sähköauton latauspiste
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Matkaparkit
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Hiihtohissi
Hiihtolatu
Golfkenttä
Rautatieasema
Uimaranta
Laskettelukeskus
13 km
100 m
13 km
13 km
15 km
100 m
9 km
25 km
100 m
15 km

Muut verkostomme hostellit