Urheiluopisto Kisakeskus

Kullaanniemi 220, 10420 Fiskars

Check-in 14:00

Kisakeskus on luonnonläheinen, monipuolinen liikuntakeskus, joka tarjoaa majoitusta ja liikuntapalveluja kaikenikäisille. Voit tulla omatoimisesti ja vain lepäillä ja nauttia luonnon rauhasta tai harrastaa vaikkapa petankkia, erilaisia pelejä, uida, meloa, soutaa, juosta, sauvakävellä, käydä kuntosalilla, potkupyöräillä jne. Opiston alueella on Suomen Frisbeegolfkeskuksen 18-väyläinen frisbeegolfrata. Kesäisin Kullaanjärvi tarjoaa mainion mahdollisuuden melontaretkiin, kalastukseen ja uimiseen. Kisiksen vastaanotosta voit vuokrata erilaisia liikuntavälineitä.

Lisätiedot


Urheiluopisto Kisakeskus – liiku ja rauhoitu Kisiksessä!

Urheiluopisto Kisakeskus on luonnonläheinen ja monipuolinen liikuntakeskus Raaseporissa, joka tarjoaa majoitusta ja liikuntapalveluja kaikenikäisille. Voit tulla omatoimisesti ja vain lepäillä ja nauttia luonnon rauhasta tai harrastaa vaikkapa petankkia, erilaisia pelejä, uida, meloa, soutaa, juosta, sauvakävellä, käydä kuntosalilla, tai vaikka potkupyöräillä. Opiston alueella on Suomen Frisbeegolfkeskuksen 18-väyläinen frisbeegolfrata. Kesäisin Kullaanjärvi tarjoaa mainion mahdollisuuden melontaretkiin, kalastukseen ja uimiseen. Kisiksen vastaanotosta voit vuokrata erilaisia liikuntavälineitä.

Jos liikut matkailuautolla tai matkailuvaunulla, voit varata pihapiiristämme matkaparkin.

Urheiluopisto Kisakeskuksessa luonto on lähellä ja voit aistia sen. Aamujen hiljaisuuden rikkoo vain lintujen laulu. Urheiluopisto Kisakeskuksen lähellä on monia kiinnostavia matkailukohteita mm. Fiskarsin ruukki ja merelliset Tammisaari ja Hanko. Golf-kenttä sijaitsee 9 km päässä. Aamiais- ja ruokailumahdollisuus ravintolan aukioloaikoina.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Varaustiedustelu
Ryhmät
Raasepori
Kyllä
30
Varaustiedustelu
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
3-4h huoneet
5+
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Palvelut Aamiainen lisämaksusta
Kahvila
Ravintola
Sauna
Kuntosali
Osassa huoneista kylpyhuone
WiFi
Kokoustiloja
Lemmikit tervetulleita
Pyykinpesumahdollisuus
Pysäköintipaikkoja
Matkaparkki
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Hiihtohissi
Hiihtolatu
Golfkenttä
Rautatieasema
Uimaranta
Laskettelukeskus
13 km
100 m
13 km
13 km
15 km
100 m
9 km
25 km
100 m
15 km

Muut verkostomme hostellit