Vaara Sport

Urheilutie 6 b, 93400 Taivalkoski

Check-in 16:00-18:00

Nuku yösi hyvin, syö maittava aamupala - ja sitten taas mennään. Vaara Sportin luontoliikuntakeskuksen kaikissa palveluissa on kuunneltu asiakasta. Siksi meillä on panostettu hyvään petiin, huoneen siisteyteen, aitoihin makuihin ja asiakkaiden palveluun. Taivalkoskella on tilaa temmeltää luonnossa ja rentoutua.

Lisätiedot


Vaara Sport on monipuolinen luontoliikuntakeskus

Vaara Sport sijaitsee Taivalkoskella ja tarjoaa majoituksen lisäksi paljon erilaisia aktiviteetteja! Nuku yösi hyvin, syö maittava aamupala – ja sitten taas mennään. Vaara Sportin luontoliikuntakeskuksen kaikissa palveluissa on kuunneltu asiakasta. Siksi meillä on panostettu hyvään petiin, huoneen siisteyteen, aitoihin makuihin ja asiakkaiden palveluun. Taivalkoskella on tilaa temmeltää luonnossa ja rentoutua.

Vaara Sportin majoitusvaihtoehdoissa on kuunneltu seuroja, urheilijoita ja aktiivikuntoilijoita, ja siksi meillä on panostettu oleelliseen: erityisen hyvään petiin ja huoneen siisteyteen. Petipaikkoja on yhteensä 80, ja lisäpetien kanssa yhteensä 94. Voit majoittua 1–4 hengen huoneessa. Yhteiset tilat tarjoavat mahdollisuuden kokoukseen ja seurustelemiseen isommallakin porukalla. Kaikenlaiset matkailijat ovat yksin tai yhdessä tervetulleita nauttimaan palveluistamme.

Vaara Sportin välittömässä läheisyydessä sijaitsee yleisurheilu- ja jalkapallokentät, kaarihalli sekä useita sisäliikuntasaleja. Pihasta pääset suoraan maastopyöräreiteille, hiihtoladuille ja kuntopoluille. Melontakeskus vesiaktiviteetteineen sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä hostellista. Liikuntapaikkojen tila- ja välinevaraukset hoituvat kätevästi Vaara Sportin kautta.

Jos liikut matkailuautolla tai matkailuvaunulla, voit varata pihapiiristämme matkaparkin.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Taivalkoski
Ei
80
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
3h huoneet
4h huoneet
6 kpl
12 kpl
12 kpl
6 kpl
Palvelut Aamiainen
Asiakaskeittiö
Sauna
Kuntosali
Osassa huoneista kylpyhuone
Internetyhteys
Kokoustiloja
Lemmikit tervetulleita
Pyykinpesumahdollisuus
Pysäköintipaikkoja
Matkaparkki
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Hiihtohissi
Hiihtolatu
Moottorikelkkareitti
Golfkenttä
Terveyskeskus
Uimaranta
Laskettelukeskus
Linja-autoasema
1 km
200 m
1 km
500 m
1,5 km
300 m
300 m
60 km
2 km
2 km
1,5 km
1 km

Muut verkostomme hostellit