Kansikuva

Villa Saimaan Sydän

Pappilantie 3 C, 52200 Puumala

Check-in 15:00

+358 440 455 518

Villa Saimaan Sydän sijaitsee Puumalan keskustassa, lähellä satamaa, aivan Saimaan rannalla. Upeat ulkoilumahdollisuudet lähellä sekä kesällä että talvella. Yksityishuoneet sisältävät liinavaatteet ja pyyhkeet. Aamiainen kuuluu hintaan. Hostellissa on useita erikokoisia huoneita. Asiakkaiden käytössä on yhteiskeittiö sekä sauna.

Lisätiedot


Hostelli rauhallisessa miljöössä

Villa Saimaan Sydän tarjoaa perinteisen palan suomalaista majoitusta rauhallisessa miljöössä, kuitenkin Puumalan lähipalveluiden tuntumassa Saimaan rannan välittömässä läheisyydessä. Villa Saimaan Sydän haluaa tarjota rauhaa ja paikan rauhoittua,  ja toimintaa kehitetään hyvinvointipalveluiden parissa. Villa Saimaan Sydämeen ovat tervetulleita myös nelijalkaiset ystävämme. <3

Majoittumaan mahtuu yhteensä 22 henkilöä viihtyisissä 1-4 hengen yksityishuoneissa. Osassa huoneista on oma wc  ja kylpyhuone. Aamiainen sisältyy huonehintoihin. Jokaisessa huoneessa on myös jääkaappi Lisäksi osassa huoneista on mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvin- ja/tai vedenkeitin ja  TV. Kotoisassa oleskelutilassa on mukava viettää aikaa ja asiakaskeittiössä voit valmistaa omia aterioita.

Saunomaan pääsee joko sähkösaunassa tai perinteisessä puulämmitteisessä ulkosaunassa, josta voi kesällä kipaista uimaan. Pihasta on noin 200 metriä Saimaan rantaan, jossa on uimaranta. Saunamaksut: 10 € / 1 h. Talon tiloja tai koko taloa vuokrataan lisäksi erilaisiin tilaisuuksiin, kuten juhliin, sukutapaamisiin, tyhy- päiviin, retriitteihin ja erilaisiin tapahtumiin. Villa Saimaan Sydän kehittää palveluitaan hyvinvoinnin parissa. He myös järjestävät erilaisia tapahtumia, kuten joogaohjausta.

Kävelymatkan päässä on Puumalan kaunis satama palveluineen. Sataman läheisyydestä alkaa ihana Norppa-luontopolku. Yksi suosituimmista pyöräreiteistä, Saaristoreitti, kulkee myös läheltä hostellia. Läheltä löytyvät lisäksi mahtavat maastot lenkkeilyyn ja talvisin myös valaistut hiihtoladut.

Villa Saimaan Sydän tarjoaa myös matkaparkkeja!
Jäsenjärjestöjemme jäsenet (mm. SF-Caravan ry:n jäsenet), Kotimaan hostellikortin haltijat ja Kansainvälisen hostellikortin haltijat saavat 10 % jäsenalennuksen myös matkaparkin hinnasta.

Lisätietoja Villa Saimaan Sydämen matkaparkin palveluista, hinnoista ja varausohjeet löydät  tästä palvelukortista. Jäsenjärjestöjen jäsenet voivat todistaa jäsenyyden hostellissa yhdistyksensä jäsenkortilla (mm. SF-Caravan ry:n jäsenkortti) tai Kotimaan hostellikortilla, jonka jäsenjärjestöjen jäsenet voivat tilata meiltä ilmaiseksi. Tarvittaessa jäsenjärjestön jäsen voi todistaa jäsenyytensä myös jäsenmaksukuitilla.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Puumala
Kyllä
22
Ryhmävarauskysely
Hinnat
Huoneluokat
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Katso hinnat
1 hh, 2 hh, 3-4 hh, 5+ hh
Kyllä
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen sisältyy hintaan
Asiakaskeittiö
Sauna
Lemmikit tervetulleita
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Matkaparkit
Satama
Ranta
Ravintola
Kauppa
650 m
200 m
600 m
600 m

Muut verkostomme hostellit