Germany Spain France Italy Japan

Edut jäsenille

JÄSENEDUT JÄSENJÄRJESTÖJEN JÄSENILLE JA HENKILÖJÄSENILLE

Jäsenedut sisältävät:

  • Majoitusetu Suomen hostelleissa: 10 % alennus normaalista majoitushinnasta kaikissa Suomen Hostellijärjestön hostelleissa. Etu on henkilökohtainen.
  • Hostellimatkalla -uutiskirje veloituksetta: Ajankohtaisia reissuvinkkejä ja tietoa edullisista majoitusvaihtoehdoista Suomessa ja maailmalla.
  • Kansainvälinen hostellikortti jäsenhintaan:
    Henkilökohtainen hostellikortti: 15 € (normaalihinta 20 €)
    Kansainväliset hostellikortit perheelle: 29 € (normaalihinta 34 €)

Kansainvälinen hostellikortti oikeuttaa jäsenhintaiseen yöpymiseen kaikissa HI-hostelleissa ympäri maailman. Hostellikortilla saa myös erilaisia matkailullisia etuja kotimaassa ja ulkomailla. Hostellikortin edut Suomessa löydät täältä.

Suomen Hostellijärjestön jäsenetuihin ovat oikeutettuja jäsenjärjestöjen jäsenet sekä henkilöjäsenet (kotimaan tai kansainvälisen hostellikortin hankkineet)

Mikäli olet jäsenenä jossain jäsenjärjestöistämme, voit tilata kotimaan hostellikortin maksutta.  Kotimaan hostellikortti oikeuttaa majoitusalennukseen vain Suomessa. Lisäksi saat käyttöösi hostellikorttiedut Suomessa.

Jäsenedut saat todistamalla jäsenyytesi. Parhaiten jäsenyyden todistaminen käy voimassa olevalla jäsenkortilla. Tarvittaessa voit todistaa jäsenyytesi myös jäsenmaksukuitilla tai vastaavalla.

Varmistaaksesi majoitusalennuksen tee varaus hostellit.fi - online palvelussa.

Älä maksa välikäsille - ota alennus itsellesi!
Varaa majoituksesi suoraan hostellit.fi -online palvelussa >>.

Matkailuillat

Hostellijärjestö järjestää verkoston hostelleissa kaikille avoimia maksuttomia matkailuiltoja. Matkailuilloissa keskustellaan vapaaehtoisen alustajan vetämänä reissuista ympäri maailmaa asiasta kiinnostuneiden kesken. Illan teemana voi olla matkailu tiettyyn kaupunkiin, maahan, maanosaan tai vaikka maapallon ympäri.

Katso tulevat matkailuillat täältä ja ilmoittaudu mukaan >>