Germany Spain France Italy Japan

Kuukauden hostelli

LOKAKUUN HOSTELLI: Hyvärilän Nuoriso-ja matkailukeskus

Lokakuussa ensilumille Hyvärilässä

Nurmeksessa pääset hiihtämään jo syyslomalla, sillä ensilumenlatu avataan Hyvärilän Nuoriso-ja matkailukeskuksen ja Bomban välille 12.10.

Valaistu latu on pituudeltaan 3,6 km ja ladulla voit hiihtää sekä luistelu että perinteisellä tyylillä (valot palavat klo 21.30 saakka). Maksullinen ensilumenlatu antaa innokkaimmille hiihtäjille mahdollisuuden päästä ladulle jo hyvissä ajoin ennen luonnon lumilatuja. Luonnonlumilatujen avauduttua maksullisuus päättyy.

Hyvärilä sijaitsee kauniilla paikalla Pielisen rannalla. Siellä on hiihtämisen lisäksi paljon muutakin tekemistä koko perheelle. Hyvärilässä on upeat maastot ulkoiluun ja retkeilyyn. Voit myös pelata esimerkiksi frisbeegolfia ja hyrlinkiä eli curlingia Hyvärilän tapaan, harjoitella liikuntapuistossa tai käydä veneilemässä.

 

Kartanomaisessa pihapiirissä sijaitsee kodikas hostelli Pehtoori, jossa on 2-4 hengen huoneita. Huoneilla on yhteiset wc- ja suihkutilat. Yläkerran tv-olohuone ja itsepalvelukeittiö ovat kaikkien vieraiden yhteiskäytössä. Viereisessä päätalossa Kartanohotellissa toimii pieni matkamuistomyymälä sekä kahvila-ravintola, jossa on tarjolla maistuvaa kotiruokaa lähellä tuotetuista raaka-aineista.

Varaa majoitus >>

Hyvärilä Nuoriso- ja matkailukeskus, Nurmes