Germany Spain France Italy Japan

Matkailuilta Eurohostelissa 28.2. teemana pyöräilyreissut Espanjassa

Kiinnostaako sinua pyöräilyloma ulkomailla?

Tule kuuntelemaan Raimon ja Liisan kokemuksia pyöräreissuilta Espanjassa.

Olet tervetullut kaikille avoimeen matkailuiltaan Eurohostelin yhteydessä toimivaan Bistro Avantoon (Linnankatu 9, Helsinki) tiistaina 28.2. klo 18.30-20.00.

Aktiiviset liikkujat Raimo ja Liisa Ranta ovat tehneet useita pyöräreissuja Espanjassa. Tuttuja ovat myös patikkamatkat Santiago de Compostelan maisemissa.

​Matkailuillassamme he kertovat omat vinkkinsä onnistuneeseen matkaan. Tiedätkö mitä ovat Vias Verdes Espanjassa? Saat vastauksen illassamme.

Tule ja tuo ystäväsikin mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta vapaamuotoiseen tilaisuuteemme. Osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä. Tarjolla on kahvia ja teetä.​

Tilaisuus on maksuton.
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 26.2. tästä linkistä.

Sinulla on myös mahdollisuus ostaa tilaisuudessa kansainvälinen hostellikortti alennettuun hintaan 10 € (norm. 20 €). Kortti on voimassa vuoden 2018 loppuun asti.

Hostellille pääset kätevästi raitiovaunulla 4. Aikataulut: www.hsl.fi

Tervetuloa!

1 vastaus

  1. Jos jotakuta kiinnostaa, millaisia pyörämatkoja olemme tehneet ja millaista pyöräilyä olemme Espanjassa harrastaneet, niin avasin luettavaksi viime keväisen blogin, jota pidimme yllä älykännykkäviestein viimeisen Espanjan pyörämatkan yhteydessä. Siinä on myös pohjalla kertomus pyörävaellukselta Madridista Santiago de Compostelaan. Emme kuitenkaan enää ylläpidä blogia ja kommentointi on suljettu, mutta sitä voi lukea. Blogi löytyy osoitteesta https://pyoramatkalla.blogspot.fi/

    Raimo Ranta

Jätä kommentti