Kansikuva

Hostellijärjestö hakee Hostellireissaajia vuodelle 2020!

Sinustako Vuoden Hostellireissaaja 2021? Hae Hostellireissaajaksi!

Haluatko lähteä kotimaan reissulle ja kertoa matkastasi muillekin? Parhaan reissutarinan tuottaja palkitaan Vuoden Hostellireissaajaksi 2021!

Hostellijärjestö hakee innokkaita kotimaan reissaajia ja sujuvasanaisia matkakertomusten tuottajia. Onko intohimonasi taltioida ja jakaa reissujasi tarinoiden, kuvien ja videoiden muodossa esimerkiksi eri sosiaalisen median kanavissa tai blogin välityksellä? Jos kuvauksemme osui kohdallesi, hae Hostellireissaajaksi! Valitut reissaajat tekevät vuoden 2020 aikana kotimaan matkan yöpyen verkostomme hostelleissa ja tuottavat reissustaan matkatarinan. Tarinalla reissaajat osallistuvat myös Vuoden Hostellireissaaja 2021 -äänestykseen. Vuoden Hostellireissaaja -tittelin lisäksi palkintona on 200€ arvoinen VR:n lahjakortti.

Tukea reissukuluihin

Hostellireissaajat saavat tukea reissunsa hostellimajoituksiin ja matkakuluihin. Tukea voi saada yhteen ressuun ja enintään sadan euron edestä per reissaaja. Tuki kattaa esimerkiksi yhden yön majoituksen ja matkakulut kokonaan tai osittain. Reissu voi sisältää myös useamman yön, mutta tuesta ylimenevä osuus jää reissaajan itse maksettavaksi. Matkatuen lisäksi kaikki reissaajat saavat maksutta Kansainvälisen hostellikortin, joka on arvoltaan 20€.

Matkustusajankohta ja matkakohde

Sinulla tulee olla matkustusvalmius hostellireissulle huhtikuun ja marraskuun 2020 välillä. Voit esittää toivomuksen reissun ajankohdasta, mutta pidätämme oikeuden myös valita sinulle reissukuukauden. Esitäthän myös kolme vaihtoehtoista kohdetta ja hostellia reissullesi. Kohdevalinnat pyrimme tekemään reissaajien kesken siten, että kohteiksi valikoituu eri hostelleja ja kaupunkeja.

Matkatarina

Matkastasi tuotat reissukertomuksen, johon liität kuvia ja lyhyitä videopätkiä. Matkatarinasi julkaistaan Hostellijärjestön blogissa ja uutiskirjeessä sekä jaetaan sosiaalisen median kanavillamme (Instagram, Facebook, Twitter). Toiveenamme on, että kerrot itsekin reissukokemuksistasi omilla some kanavillasi, mutta se ei ole edellytys valinnalle. Hostellijärjestö saa tuottamaasi materiaaliin käyttöoikeudet.

Vuoden Hostellireissaaja 2021 -valinta

Vuoden Hostellireissaaja 2021 – palkinnon saaja valitaan matkatarinoiden tuottajien keskuudesta yleisöäänestyksellä tammikuussa 2021. Palkinnoksi hän saa kunniakirjan sekä VR:n 200 euron lahjakortin.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi 29.3.2020 mennessä alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä.

HAE HOSTELLIREISSAAJAKSI TÄSTÄ 

AIKATAULU

– Hakemukset 29.3.2020 mennessä
– Valituille Hostellireissaajille ilmoitetaan valinnasta 6.4.2020 mennessä
– Reissut tehdään huhti – marraskuussa 2020
– Matkatarinoita julkaistaan pitkin vuotta 2020
– Vuoden Hostellireissaaja 2021 -yleisöäänestys on avoinna tammikuussa 2021
– Vuoden Hostellireissaaja 2021 julkaistaan helmikuussa 2021

Lisätietoja: Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Sinikka Komu, [email protected], p. 045 7733 2947.

Julkaistu 27.2.2020, muokattu 18.1.2021