Kansikuva

Hostellijärjestön jäsenet

Suomen Hostellijärjestön jäseniksi voivat liittyä valtakunnalliset yhdistykset sekä yksityiset henkilöt.

Järjestöjäsenet


Suomen Hostellijärjestön järjestöjäseniä ovat noin 30 erilaista valtakunnallista nuoriso-, opiskelija-, liikunta-, eläkeläis- ja ammatti- sekä matkailujärjestöä. Näiden järjestöjen jäsenet saavat 10 % majoitusalennuksen verkoston hostelleissa Suomessa. Jäsenjärjestöihin kuuluu yli 2 miljoonaa suomalaista, ja sinäkin saatat olla yksi heistä!

Tarkista kuuluuko yhdistyksesi jäsenjärjestöihimme >>

Mikäli et kuulu mihinkään jäsenjärjestöistämme, voit ostaa majoitusalennukseen oikeuttavan hostellikortin verkkokaupastamme tai liittyä henkilöjöäseneksi.

Edut jäsenjärjestöjen jäsenille


Majoitusalennus kotimaan hostelleissa

Suomen Hostellijärjestön jäsenjärjestöjen jäsenet saavat automaattisesti 10 % majoitusalennuksen verkostomme hostelleissa Suomessa. Saat alennuksen, kun varaat sivun www.hostellit.fi kautta tai suoraan hostelliin. Emme voi taata majoitusalennusta, mikäli varaus tehdään ulkopuolisissa varauskanavissa. Alennus annetaan saapuessasi hostelliin, kun todistat oikeutesi alennukseen. Voit todistaa oikeutesi alennukseen yhdistyksesi jäsenkortilla tai Kotimaan hostellikortilla, jonka voit tilata meiltä maksutta. Tarvittaessa voit todistaa jäsenyytesi myös esimerkiksi jäsenmaksukuitilla.

Kotimaan hostellikortti maksutta

Jäsenjärjestömme jäsenenä voit tilata Kotimaan hostellikortin maksutta. Kotimaan hostellikortilla saat verkostomme hostelleista Suomessa 10 % majoitusalennuksen, ja sen lisäksi paljon muita hostellikorttietuja Suomessa.

Tilaa maksuton Kotimaan hostellikortti >>
Katso kaikki Suomen hostellikorttiedut >>

Kansainvälinen hostellikortti jäsenhintaan

Jäsenjärjestömme jäsenenä saat Kansainvälisen hostellikortin alennettuun hintaan. Kansainvälisellä hostellikortilla saat vähintään 10 % majoitusalennuksen yöpymisestäsi kaikissa Hostelling International (HI)-hostelleissa Suomessa ja maailmalla. Kansainvälisellä hostellikortilla saat lisäksi paljon muita hostellikorttietuja sekä Suomessa että ulkomailla. Kansainvälisen hostellikortin ostamalla olet myös Hostelling Internationalin jäsen.

Voit tilata Kansainvälisen hostellikortin joko fyysisenä korttina (lähetetään postitse) tai mobiilihostellikorttina (lähetetään tekstiviestitse ja vaatii Wallet-sovelluksen):

Tilaa Kansainvälinen hostellikortti jäsenhintaan>>
Tilaa Kansainvälinen mobiilihostellikortti jäsenhintaan>>

Jäsenjärjestöksi liittyminen


Jäsenjärjestöjen jäsenille hostellietuja

Hostellijärjestön jäsenenä yhdistyksesi saa tietoa edullisista majoitusvaihtoehdoista ja jäsenenne saavat käyttöönsä henkilökohtaiset hostelliedut.

Hostellijärjestö ylläpitää ja kehittää Suomessa hostellien verkostoa, joka tarjoaa viihtyisää, yhteisöllistä ja edullista majoitusta Suomessa. Lisäksi Hostellijärjestö tekee yhteistyötä kansainvälisen Hostelling International (HI)-verkoston kanssa tarjotakseen jäsenilleen etuja myös ulkomailla. Jäsenenä pääsette myös vaikuttamaan Hostellijärjestön toimintaan.

Materiaalipankki jäsenjärjestöille

Materiaalipankki on tarkoitettu jäsenjärjestöjen avuksi hostellietujen jäsenviestintään. Huom! Vain varsinaisten jäsenten käyttöön.

Kuinka liittyä jäsenjärjestöksi?

Jäsenyyttä voi hakea valtakunnallisesti toimiva yhdistys, joka haluaa tarjota omille jäsenilleen matkailuun liittyviä etuja. Vuosittainen jäsenmaksu määräytyy järjestön jäsenmäärän mukaisesti.

Hostellijärjestön säännöt >>

Jäsenjärjestön liittymisinfo

 

Jäsenjärjestöt


Seuraavat valtakunnalliset järjestöt ovat Suomen Hostellijärjestön jäsenjärjestöjä:

Autoliitto ry
Eläkeliitto ry

Eläkkeensaajien Keskusliitto ry
Insinööriliitto ry

Luontoliitto ry
Moottoripyöräkerho 69 ry
Nuorten Kotkien Keskusliitto ry
Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry:n jäsenliitot:

Aliupseeriliitto
Ammattiliitto Jyty
Ammattiliitto Kelan toimihenkilöt
Ammattiliitto Pro
Auto- ja kuljetusalan Työntekijäliitto AKT
Erityisalojen Toimihenkilöliitto ERTO
Ilmailualan Unioni IAU
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Kaupanalan esimiesliitto KEY
Kirkon alat ry
Konepäällystöliitto
Liiketalouden Liitto LTA
Meijerialan Ammattilaiset MVL
METO – Metsäalan Asiantuntijat
Näyttelijäliitto
Palvelualojen ammattiliitto PAM
Paperiliitto
Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU
Rajaturvallisuusunioni ry
Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA
Rakennusliitto
Rautatiealan Unioni RAU
Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL
Suomen Huippu-urheilijoiden Unioni SHU
Suomen Laivanpäällystöliitto
Suomen Liikennelentäjäliitto SLL
Suomen Lähi- ja Perushoitajaliitto SuPer
Suomen Merimies-Unioni SMU
Suomen Muusikkojen Liitto
Suomen Pelastusalan ammattilaiset SPAL
Suomen Sos. Dem. Sanomalehtimiesliitto SSSL ry
Sähköalojen ammattiliitto
Teatteri- ja Mediatyöntekijöiden liitto Teme
Tehy
Teollisuusliitto
Tulliliitto
Vankilavirkailijain Liitto VVL
Yleinen Lehtimiesliitto

Pohjola-Norden ry
Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto ry
SF-Caravan ry
Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry
Suomen Farmasialiitto ry
Suomen Keskustanuoret ry

Suomen Latu ry
Suomen Laulajain ja Soittajain Liitto ry (Sulasol)

Suomen Linja-autohistoriallinen Seura ry
Suomen Lukiolaisten Liitto ry
Suomen Luonnonsuojeluliitto ry
Suomen Motoristit – SMOTO ry
Suomen Nuorisoseurat ry
Suomen Partiolaiset ry
Suomen Punainen Risti
Suomen Retkeilyliitto ry
Suomen Sukututkimusseura ry

Suomi-Seura ry
Touring Finlandia Moottorikerho ry
Yamaha Custom Club Finland ry

Henkilöjäsenet


Mikäli et kuulu mihinkään jäsenjärjestöistämme, voit halutessasi liittyä henkilöjäseneksi. Jäsenmaksu 25 € laskutetaan vuosittain tammikuussa ja se sisältää Kotimaan hostellikortin. Vaihtoehtoisesti voit ostaa pelkän majoitusalennukseen ja hostellikorttietuihin oikeuttavan Kotimaan hostellikortin tai Kansainvälisen hostellikortin verkkokaupastamme (ilman jäsenyyttä).

Edut henkilöjäsenille

Hostellijärjestön henkilöjäsenyyteen sisältyy Kotimaan hostellikortti, jolla saat verkostomme hostelleista Suomessa 10 % majoitusalennuksen ja sen lisäksi paljon muita hostellikorttietuja Suomessa. Uusi Kotimaan hostellikortti lähetetään vuosittain jäsenmaksun maksamisen jälkeen. Kansainvälisen hostellikortin voit hankkia alennettuun jäsenhintaan. Kansainvälisellä hostellikortilla saa 10 % majoitusalennuksen kaikissa Hostelling International (HI)-hostelleissa Suomessa ja maailmalla sekä lisäksi paljon muita hostellikorttietuja Suomessa ja ulkomailla.

Henkilöjäsenenä saat tietoa edullisista majoitusvaihtoehdoista ja henkilöjäsenillä on puhe- ja läsnäolo-oikeus järjestön edustajiston kokouksessa.

Henkilöjäseneksi liittyminen

Henkilöjäseneksi voi liittyä valitsemalla verkkokaupasta vaihtoehdon ”Hostellijärjestön henkilöjäsenyys”. Kaikki jäseneksi liittyvät ovat tukemassa Suomen Hostellijärjestö ry:n yleishyödyllistä toimintaa ja ovat mukana edistämässä hostelliverkoston kehittymistä. Jäsenmaksulasku lähetetään kalenterivuosittain.

Huomaathan, että halutessasi voit ostaa myös pelkän Kotimaan hostellikortin tai Kansainvälisen hostellikortin ilman jäsenyyttä. Tutustu eri korttivaihtoehtoihin tästä.