Kansikuva

Osallistu arvontaan! Voit voittaa rinkan!

Arvomme yhteistyössä Matkavarusteen kanssa laadukkaan Millet rinkan (arvo 119,90€ – 129,90€). Voittaja voi valita joko unisex tai naisten mallin.

Matkavaruste tarjoaa yli 11 000 nimikkeen valikoiman laadukkaita tunnettujen valmistajien varusteita matkailuun ja retkeilyyn.

Arvonnan säännöt:

– Arvonnan järjestää Suomen Hostellijärjestö yhteistyössä Matkavarusteen kanssa.
– Arvonnan voittaja saa palkinnoksi Millet rinkan (arvo 119,90€ – 129,90€). Voittaja voi valita joko unisex tai naisten mallin.
– Arvontaan voi osallistua jättämällä yhteystietonsa arvontalomakkeelle ja palkinto arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken.
– Arvontaan voi osallistua 14.5.2023 saakka ja arvonta suoritetaan 15.5.2023
– Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse arvonnan päätyttyä ja voittajan tiedot välitetään Matkavarusteelle palkinnon postitusta varten. Yhteystietoja käytetään vain voittajan tavoittamiseen ja palkinnon toimittamiseen.
– Mikäli voittajaa ei arvonnan päättymisen jälkeen tavoiteta viikon sisällä tai mikäli voittaja ei jostain syystä halua vastaanottaa palkintoa, on Suomen Hostellijärjestöllä oikeus arpoa uusi voittaja.
– Koska arvonnan voiton verotuksellinen arvo on alle 50 euroa kalenterikuukauden aikana, ei järjestäjän tarvitse maksaa arvonnasta arpajaisveroa (lähde: www.vero.fi).

Arvontaan voi osallistua 14.5.2023 saakka jättämällä yhteystiedot arvontalomakkeelle:

Osallistu arvontaan tästä 

Matkavarusteen kevätale!

Kevätale-logoMatkavarusteelta nyt myös kevään ja kesän reissuille LÖYTÖJÄ! Varaston suursiivousta ja ale jopa – 50%!! Suurinta osaa tuotteista jäljellä 1-2 kpl, joten kannattaa kerätä parhaat päältä nopeasti!

Retkeilyyn löytyy mm. perhe- ja vaellustelttoja, makuualustoja, makuupusseja, riippumattoja, kalusteita, grillejä, matka-aurinkopaneeleja, vedenpitäviä reppuja, rinkkoja, lasten kantorinkkoja ja ruokailuvälineitä.

Rantalomaan matkalaukkuja, pakkausratkaisuja, uima-asuja, – shortseja, lasten kellukeasuja, rantavilttejä, aurinkosuojia, vedenpitäviä suojia puhelimelle, kylmälaukkuja, snorkkeleita, matkapyyhkeitä, matkalakanoita, uimakenkiä, sandaaleja, pakattavia reppuja jne.

Pyöräilyyn lukkoja, laukkuja, koreja, takkeja, käsineitä, kengänsuojia ja reppuja. Löytyy myös muutama kpl aikuisten kokoontaittuva potkulautoja.

Kaikki yli 100€ tilaukset lähetämme toimituskuluitta! (postin automaatista tai toimipisteestä noudettava paketti)

Tutustu tuotteisiin >

Psst! Kotimaan ja Kansainvälisellä hostellikortilla saat Matkavarusteen verkkokaupassa:

5€ alennus kaikista yli 50 EUR ostoksista koodilla HOSMVA225
10€ alennus kaikista yli 100 EUR ostoksista koodilla HOSMVA2210

Koskee myös alennustuotteita!

Lue lisää hostellikorteista >

 

Julkaistu 25.4.2023