Suomen Hostellijärjestö ry
Y-tunnus: 0202275-6 Yrjönkatu 38 B 15 001001 Helsinki
s-posti: [email protected]

Yleistä
Kansainvälistä hostellikorttia ja Kotimaan hostellikorttia Suomessa myy Suomen Hostellijärjestö, Y-tunnus 0202275-6 (rekisteri- ja tietosuojaseloste). Kortin hinta on arvonlisäverovapaa. Hostellijärjestö pidättää oikeuden hintojen muutoksiin. Yleiset sopimusehdot astuvat voimaan heti ja ovat voimassa toistaiseksi. Uudet ehdot korvaavat aikaisemmat sopimusehdot. Oikeus sopimusehtojen muutoksiin varataan.

Tilaaminen
Hostellikortit ja henkilöjäsenyydet ostetaan Hostellit.fi-verkkokaupan kautta. Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Sitoudut tilauksen yhteydessä voimassa oleviin sopimus- ja toimitusehtoihin.

Maksutavat
Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla vastaanottajana näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle.
Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu kuluttajille, puh. 020 753 5192, [email protected] www.verifone.fi
Valittuasi maksutavan Hostellijärjestön tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi Verifone Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään myyjälle.

Hostellikorttien toimitus
Kotimaan hostellikortti toimitetaan sähköpostin liitteenä noin viikon sisällä tilauksesta. Fyysinen Kansainvälinen hostellikortti toimitetaan postitse noin viikon sisällä tilauksesta.
Kansainvälinen mobiilihostellikortti lähetetään tekstiviestinä välittömästi tilauksen saatuamme, ja tekstiviestistä mobiilihostellikortti siirtyy Google Wallet-sovellukseen (Android-puhelimet) tai Apple Wallet- sovellukseen (Apple iPhone-puhelimet). Kortin lataaminen vaatii internet-yhteyden, mutta latauksen jälkeen kortin käyttö ei vaadi internet-yhteyttä. Sovellukset voi ladata ennakkoon tai kortin latauksen yhteydessä (iPhoneissa Wallet-sovellus on jo valmiiksi asennettuna). Google ja Apple tukevat wallet- sovelluksiaan seuraaviin laitteisiin:

Androideissa käyttöjärjestelmän versiosta 5.0 alkaen iPhoneissa käyttöjärjestelmän versiosta iOS 6.0 alkaen

Hostellikortin hinta sisältää toimituskulut.
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai sinulle on toimitettu väärä tuote, ilmoita  virheestä välittömästi osoitteeseen [email protected]

Vastuuvapauslauseke
Näissä sopimusehdoissa mainittujen rajoitusten mukaisesti ja lain sallimassa laajuudessa olemme vastuussa vain suorista, todella kärsimistäsi tai maksamistasi vahingoista, jotka johtuvat palveluitamme koskevien velvoitteiden puutteista, siihen summaan asti, jonka olet maksanut tilauksen yhteydessä suoraan Hostellijärjestölle (koskien joko yhtä tai useampaa toisiinsa liittyvää tapahtumaa).

Lain sallimassa laajuudessa Suomen Hostellijärjestön henkilöstöä, tytäryhtiöitä, affiliate-kumppaneita, jakelukumppaneita, verkkoyhteistyökumppaneita, toimiluvan haltijoita, valtuutettuja tai muita sivuston ja sen sisällön luomiseen, markkinointiin tai muuhun toimintaan liittyviä tahoja ei kuitenkaan voida pitää vastuussa mistään rangaistus- tai erikoismenetyksistä, epäsuorista tai välillisistä menetyksistä tai vahingoista, tuotannon-, voiton- tai tulonmenetyksistä tai sopimusmenetyksistä, maineelle tai asiakaskunnalle koituvista menetyksistä tai vahingoista tai vaademenetyksistä.

Hostellijärjestö ei vastaa myöskään mistään kärsimistäsi tai maksamistasi (suorista, epäsuorista, välillisistä tai rankaisutoimenpiteistä johtuvista) vahingoista, menetyksistä tai kuluista, jotka johtuvat sivustomme käytöstä, käyttöhäiriöistä tai viivästyksistä tai liittyvät niihin.

Hostellijärjestö ei vastaa mistään (henkilöön kohdistuvista) loukkaantumisista, kuolemantapauksista, omaisuusvahingoista tai muista kärsimistäsi tai maksamistasi (suorista, epäsuorista, erikoisista, välillisistä tai rankaisutoimenpiteistä johtuvista) vahingoista, menetyksistä tai kuluista, jotka johtuvat (kokonaan tai osittain) majoituspaikan tai jonkin muun liiketoimintakumppanimme (ml. henkilökunta, johtajat, virkailijat, asiamiehet, edustajat tai yhteistyökumppanit), jonka tuotteet tai palvelu on (suoraan tai epäsuorasti) laitettu saataville tai sitä tarjotaan tai mainostetaan verkkosivuston kautta, oikeustoimista, virheistä, rikkomuksista, (törkeästä) huolimattomuudesta, tahallisesta väärinkäytöksestä, laiminlyönneistä, tekemättä jättämisestä, väärästä tiedonannosta tai oikeudenloukkauksesta tai joista majoituspaikalla on täysi vastuuvelvollisuus, ml. (osittaiset) peruutukset, ylibuukkaukset, lakot, ylivoimaiset esteet (force majeure) ja muut syyt, jotka eivät ole meidän hallinnassamme.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa sopimusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin. Suomen Hostellijärjestö käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Sähköinen linkki verkkovälitteiselle riidanratkaisufoorumille on http://ec.europa.eu/odr.