Kansikuva

10 syytä varata majoitus Hostellit.fi:n kautta

Majoituksen varaaminen on siirtynyt lähes kokonaan verkkoon. Erilaisia varaussivustoja on tarjolla sadoittain ja joskus voi olla hankalaa tietää, minkä sivuston kautta varaus kannattaa tehdä. Majoituksen hinta on monelle varaajalle määräävä tekijä, mutta hinnan ohella on hyvä tiedostaa myös muita seikkoja, kuten varaussivuston tarjoamat ehdot ja sivuston turvallisuus.

Voit varata hostellimajoituksen kaikkiin Suomen ja ulkomaiden Hostelling International (HI)-hostelleihin Suomen Hostellijärjestön verkkosivujen kautta. Olemme koonneet yhteen kymmenen hyvää syytä varata majoitus www.hostellit.fi-sivuston kautta.

 

1. Tuet voittoa tavoittelemattomia yhdistyksiä

Suoralla varauksellasi tuet voittoa tavoittelemattomia yhdistyksiä, Suomen Hostellijärjestöä sekä kansainvälistä hostellijärjestöjen liittoa Hostelling Internationalia (HI). Suomen Hostellijärjestön tavoitteena on tehdä matkailusta mahdollista kaikille jäsenille ylläpitämällä ja kehittämällä edullista, yhteisöllistä ja viihtyisää majoitusta tarjoavaa hostellien verkostoa.

Lisäksi järjestö tekee yhteistyötä kansainvälisen Hostelling International (HI)-hostellien verkoston kanssa jäsenetujen tarjoamiseksi myös ulkomailla. Hostelling International (HI) on yksi maailman suurimmista voittoa tavoittelemattomista järjestöistä, joka on sitoutunut edistämään nuorismatkailua, kansainvälistä ymmärrystä, suvaitsevaisuutta ja ympäristönsuojelua.

2. Jäsenenä saat 10 % jäsenalennuksen

Jäsenenä olet oikeutettu 10 % jäsenalennukseen majoituksesta kaikissa HI-hostelleissa ympäri maailmaa, jos teet varauksen osoitteessa www.hostellit.fi, www.hihostels.com tai suoraan hostelliin. Jäsenalennusta ei voida taata, mikäli varaus on tehty muiden ulkopuolisten varauskanavien kautta. Varaamalla Suomen Hostellijärjestön kautta voit varmistua siitä, että jäsenalennuksesi huomioidaan varauksen loppusummassa.

Liity jäseneksi

3. Et maksa välikäsille

Jos varaat ulkopuolisten varauskanavien kautta, osa maksamastasi majoitushinnasta siirtyy ulkopuolisille palveluntarjoajille. Jos taas varaat suoraan Suomen Hostellijärjestön kautta, ​​saat muuten välikäsille menevän osuuden jäsenalennuksena itsellesi. Maksamiasi varausmaksuja käytetään hostelliverkoston ylläpitoon ja kehittämiseen ja järjestön palveluiden parantamiseen.

4. Varaaminen on turvallista ja helppoa

Maksaminen ja varaaminen osoitteessa www.hostellit.fi on turvallista ja helppoa, eikä sinulta veloiteta ylimääräisiä maksuja. Kun teet varauksen, maksat vain varausmaksun, joka on osa majoituksen kokonaissummasta ja toimii samalla varauksesi takauksena.

5. Sinulla on vapaus muokata tai perua varaus ilman välikäsiä

Kun varaat osoitteessa www.hostellit.fi, majoitusvaraus on helppo perua tai päivämääriä siirtää ottamalla yhteyttä suoraan hostelliin ilman ylimääräisiä välikäsiä.

6. Valittavanasi on noin 3 500 hostellia 90 eri maassa 

Valittavanasi on noin 3 500 uniikkia hostellia 90 eri maassa. Kaikki kansainvälisen Hostelling International (HI)-verkoston hostellit ovat persoonallisia ja elämyksellisiä eikä kyseessä ole siis ketju. Myös kaikki Suomen Hostellijärjestön verkostoon kuuluvat hostellit ovat osa Hostelling International (HI)-verkostoa.

7. Voit varmistua hostellien laadusta ja turvallisuudesta

Varaamalla majoituksen osoitteesta www.hostellit.fi voit varmistaa, että varaamasi hostelli on laadukas ja turvallinen. Kaikki verkostoomme kuuluvat hostellit täyttävät kansainväliset Hostelling Internationalin (HI) laatustandardit. Laatustandardit takaavat laadukkaan ja turvallisen yöpymiskokemuksen riippumatta siitä, missä päin maailmaa majoitut.

8. Löydät kaikki HI-hostellit kootusti yhdeltä sivustolta 

Löydät kaikki Hostelling International (HI)-verkoston hostellit kootusti yhdestä paikasta. Voit siis olla varma siitä, että Suomen Hostellijärjestön kautta varattu kotimaan tai ulkomaan hostelli on osa Hostelling International-verkostoa.

9. Tuet kotimaista

Suomen Hostellijärjestö ry (ent. Suomen Retkeilymajajärjestö – SRM ry) on vuonna 1935 perustettu yleishyödyllinen hostellitoiminnan keskusjärjestö, joka ylläpitää ja kehittää jäsenjärjestöjensä puolesta Suomessa hostellien verkostoa. Varaamalla majoituksen osoitteesta www.hostellit.fi tuet samalla kotimaista järjestötoimintaa.

10. Varmistat toiminnan jatkuvuuden

Varaamalla Suomen Hostellijärjestön kautta varmistat, että hostellien keskusjärjestön toimintaa voidaan ylläpitää jatkossakin. Hostellijärjestö tukee hostelleja tuottamalla tietoa ja informaatiota alasta, avustamalla hostelleja toiminnoissa sekä ylläpitämällä verkostoa, jonka avulla hostelliyrittäjät voivat verkostoitua keskenään. Toimintamme on etenkin monille pienille hostelliyrittäjille erityisen tärkeää.

Tutustu hostelleihin ja varaa majoitus

 

 

 

 

Julkaistu 24.6.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *