Haastattelussa Minna Nikander Turun Hostel Linnasmäestä

Turun kristillisen opiston yhteydessä ympärivuotisesti toimiva Linnasmäki tarjoaa sekä hostelli- että hotellitasoista majoitusta rauhallisella, luonnonkauniilla ja historiallisella paikalla, vain nelisen kilometriä keskustasta.
Tammikuussa haastattelussamme on Hostel Linnasmäen palvelu- ja kehittämispäällikkö Minna Nikander.

Hostellien majoitustarjoukset

Matkustus on saanut koronakriisin aikaan hyvin negatiivisen – suorastaan syyllistävän – leiman. Koronavirusepidemia raastaa matkailualaa ja on tehnyt tilanteen sietämättömäksi myös hostelleille. Koska matkailu on pysähtynyt, tapahtumat peruttu ja majoitusta ei voi myydä take-away:na, ovat hostellit hankalassa tilanteessa. Suomi tarvitsee matkustusta nyt kipeästi niin taloudellisten kuin sosiaalistenkin syiden takia. Siis matkusta, mutta tee se vastuullisesti […]

Hostellivinkkejä hiihtäjille ja laskettelijoille

Tekeekö mielesi ladulle tai rinteeseen? Näissä Suomen Hostellijärjestön verkoston hostelleissa pääset hiihtoladulle suoraan pihasta! Tai vietä päivä rinteessä ja yövy edullisesti hostellissa. Tässä saat myös vinkkejä suosittujen laskettelukeskusten lähellä sijaitseviin hostelleihin.

Uusi hostelli Jämsässä: Kompakti ja monipuolinen Majatalo Villanen Isojärven kansallispuiston kupeessa

Jämsän maaseutumaisemassa Länkipohjan kylässä sijaitseva Majatalo Villanen on nyt myös osa Hostellijärjestön verkostoa. Majataloa ylläpitää pariskunta Erkki Lehto ja Riitta Häkkinen. Jokaisella rakennuksella on historiansa, niin myös Majatalo Villasella. Talo rakennettiin vuonna 1968 lääkäritaloksi, vastaanottotilat sijaitsivat talon alakerrassa ja lääkärin asuintilat yläkerrassa. Parikymmentä vuotta myöhemmin talo sai lisäsiiven neuvolakäyttöä varten.

Juhlavuosi on kohta paketissa ja katseet suunnattu tulevaan

Hostellijärjestön 85. juhlavuosi alkaa olla lopuillaan. Eipä olisi juhlavuoden alussa uskonut, millainen vuosi olikaan edessä. Vuosi 2020 tulee jäämään Hostellijärjestön historiaan juhlavuoden lisäksi myös koronaviruspandemian vuoksi.

Esittelyssä Hostel Suomenlinna

Hostel Suomenlinna sijaitsee UNESCOn maailmanperintökohde Suomenlinnassa. 1900-luvun alussa rakennetussa kansakoulurakennuksessa toimiva tunnelmallinen hostelli on vain kivenheiton päässä Suomenlinnan lauttaliikenteen pysäkiltä. Hostellille pääset 15 minuutissa Helsingin keskustasta, lauttojen kulkiessa aamuvarhaisesta yömyöhään. Ympäristö saaristoluonnon helmassa on rauhallinen ja historiallinen.

Joululomalla hostelliin

Tässä artikkelissa kerrotaan liikunnallisesta joulunvietosta Lapissa Kiilopäällä, tunnelmallisesta joulusta Paltamossa Kainuun opistossa ja perhejoulusta Kannonkoskella Piispalassa. Uutta vuotta voi ottaa vastaan myös rakettivapaasti, niinkuin Kisiksessä Raaseporissa.

Tunnelmallista majoitusta kartanohostelleissa

Voit majoittua hostellissa myös kauniissa kartanomiljöössä. Kartanohostellit tarjoavat edullista ja viihtyisää majoitusta historiallisissa puitteissa ja jokaisella niistä on oma ainutlaatuinen tarinansa.

Time Hostellin huonosti maalatut seinät

Muistatko sen tunteen nuorena, kun oma äitisi sai sinut häpeämään hänen toimiaan tai puheitaan, liikkuessanne yhdessä? Ja sen ajatuksen, jossa vannoit, että sinusta ei tule koskaan hänen kaltaistaan? Se ajatus ei riitä, sillä sinusta tulee samanlainen tai tulet omaamaan ainakin samanlaisia piirteitä hänestä, vannoitpa tai et.