Kansikuva

Ehdota Vuoden 2018 Hostellia

Kerro suosikkisi Vuoden 2018 Hostelliksi! Voit voittaa hostellimajoitusta

Missä verkostomme hostellissa on mielestäsi parhaiten huomioitu asiakkaiden palvelu, yhteisöllisyys, viihtyisyys sekä kestävä kehitys?

Vaikuta Vuoden 2018 Hostellin valintaan ja ehdota suosikkihostelliasi perusteluineen 31.10. mennessä. Kaikkien ehdotuksen tehneiden kesken arvotaan kolme 50 euron arvoista majoituslahjakorttia verkostomme hostelleihin. Tieto voittajista ja valinnasta kerrotaan tammikuussa 2018.

Vuoden Hostelli -palkintolautakunta valitsee kunniakirjan saajaksi verkostoon kuuluvan hostellin, joka on parhaiten edistänyt hostellimajoituksen laatua ja tunnettuutta koko Suomessa tarjoamalla ja kehittämällä aktiivisesti edullista, viihtyisää ja yhteisöllistä hostellimajoitusta.

Ehdota Vuoden 2018 Hostellia >>

Voit jättää ehdotuksesi myös kommentoimalla tähän alle.

Kuvassa Vuoden 2017 Hostelli Dream Hostel Tampereelta

Julkaistu 18.7.2017, muokattu 20.1.2021

11 thoughts on “Ehdota Vuoden 2018 Hostellia

  1. Vanhaa ympäristöä kunnioittaen ja perinteistä muistuttaen Laivahostel Borea ansaitsee papukaijamerkin ja vuoden hostelin arvonimen. Hvä palvelu, viehättävä ympäristö.

  2. Hostel Suomenlinna Helsinki! Maailmanperintösaarella, jossa myös paljon nähtävää. Erittäin siisti, hyvät vuoteet ja vuodevaatteet, mukava henkikökunta! Mainiot ja nopeat lauttayhteydet. Elämys edullisesti.

  3. Kartanohostel Kokemäellä jäi viimevuodelta mieleen. Rauhallinen paikka ja kaikki järjestyi

  4. Laivahostel Borea! Muuten kuvien perusteella Saariselän hostelli vaikuttaisi kivalta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *