Kansikuva

Esittelyssä Both Helsinki

Hostel Domus Academica uudistui: Both Helsinki tarjoaa yksityisyyttä ja yhteisöllisyyttä Helsingin sydämessä

Perinteikäs kesähostelli Hostel Domus Academica on kevään aikana uudistanut brändiään. Uudistuksen myötä hostelli avasi ovensa 1. kesäkuuta uudella nimellä Both Helsinki. Bothissa matkailijan ei tarvitse valita yksityisyyden ja yhteisöllisyyden kokemuksen välillä, vaan siellä voi kokea molemmat.

Bothissa saat hostelli- ja hotelliasumisen parhaat puolet. Both tarjoaa sekä yksityistä rauhaa omalla kylpyhuoneella, wc:llä ja keittokomerolla jääkaappeineen, että yhteisöllisyyttä moderneissa yhteistiloissa. Both on Suomen suurin kesähostelli 600 vuodepaikallaan. Yöpyä voi 1-4 hengen huoneessa, joissa kaikissa on oma kylpyhuone ja keittokomero. Yksityishuoneiden lisäksi mahdollisuus on myös yöpyä edullisesti yhteismajoituksessa, jolloin jaat huoneesi 1-2 muun matkailijan kanssa. Majoitushintaan sisältyvät pyyhkeet ja vuodevaatteet sekä ilmainen aamusauna joka aamu. Aamiainen on tarjolla lisämaksusta alakerran Metropoli ravintolassa.

Both Helsinki

Both-nimivalinnalla halutaan tuoda vahvojen ilmastovastuu arvojen rinnalla esiin myös sosiaalisen kestävyyden arvoja. Bothissa ei uskota mustavalkoiseen maailmaan, jossa valintoja tehdään joko-tai -vaihtoehdoista. Bothissa halutaan vahvistaa entistä enemmän matkustamisen yhteisöllisiä puolia ja uskotaan, että matkailuun voi yhdistää sekä vastuullisuuden että hauskanpidon.

Ilmastovastuuta ei tulevaisuudessakaan unohdeta. Asiakkaiden majoittumisesta aiheutunut hiilijalanjälki kompensoidaan Compensaten avulla. Hostelli on myös sitoutunut noudattamaan WWF:n Green Office-ympäristöjärjestelmää ja Hostelling Internationalin HI-Quality & Sustainability -laatujärjestelmää. Lisäksi Both täyttää Luonto-Liiton ja Suomen Hostellijärjestön laatiman hostellien ekokriteeristön.

Both Helsinki

Bothin tiloissa pääset myös nautiskelemaan kotimaisesta taiteesta ja designista. Tove Jansson on asunut kiinteistössä 1940-luvulla ja jättänyt kädenjälkensä Bothin seiniin. Myös Artekin legendaarinen Ilmari Tapiovaara on työskennellyt kiinteistössä luoden mm. kuuluisan Domus-tuolin varta vasten tilojen käyttöön. Kunnioituksena Tapiovaaran alkuperäisteoksia kohtaan Bothin sisustuksessa on käytetty Artekin huonekaluja. Voit myös bongata käytävillä Tapiovaaran maalauksia.

Both Helsinki sijaitsee aivan Helsingin sydämessä Kampissa. Bothista pääset helposti eri nähtävyyksille ja ostoskeskukset sekä lukuisat ravintolat sijaitsevat vain pienen kävelymatkan päässä!

3.6.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *