Kansikuva

Esittelyssä teemat Kaupunkimatkailijoille ja Merimaisema

”Hei, olen Hostellihirvi! Esittelen tänä vuonna hostelliteemoja, joiden avulla voi helposti etsiä itselle sopivaa kohdetta. Huhtikuussa esittelin somessa teemat Kaupunkimatkailijoille ja Merimaisema. Tässä saat niistä koosteen.”

Hostellihirvi kaupungissa
”Hirvenkin on välillä hyvä ottaa vähän irtiottoa arjesta ja lähteä hulluttelemaan kaupunkilomalle. Kaupungeissa on niin paljon nähtävää ja koettavaa; erilaisia tapahtumia, ostosmahdollisuuksia ja ihania ravintoloita makuelämyksille. Verkoston hostellit sijaitsevat loistavilla paikoilla toimien hyvänä tukikohtana kaupunkimatkailijalle. Kulkuyhteydet toimii ja henkilökunnalta saa hyviä vinkkejä siitä, mitä kannattaa tehdä. Olenkin varannut monta viikonloppua näille minilomille; ajattelin nimittäin kiertää kaikki verkoston kaupunkikohteet tämän vuoden aikana. Voi olla, että sen kierroksen jälkeen tarvitsenkin lisää lomaa.”

Tutustu teemaan Kaupunkimatkailijoille

 

Hostellihirvi meren rannalla
”Meressä on kyllä jotain niin rauhoittavaa ja rentouttavaa. Voisin vain istua ja katsella tässä vaikka kuinka kauan. Näitä ihania meren äärellä olevia hostellejakin onneksi löytyy, niin katselun jälkeen voi käydä lepäilemässä hostellissa ja palata taas seuraavana päivänä meren ääreen. Meri ja saaristo ovat kyllä Suomessa yksi parhaimmista nähtävyyksistä, joita aina haluan esitellä myös ulkomailta tuleville kavereilleni. He ovatkin aika kateellisia näistä maisemista.”

Tutustu teemaan Merimaisema

Julkaistu 24.4.2023

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *