Kansikuva

Esittelyssä teemat Lemmikin kanssa ja Liikuntaesteisille

”Hei, olen Hostellihirvi! Esittelen tänä vuonna hostelliteemoja, joiden avulla voi helposti etsiä itselle sopivaa kohdetta. Maaliskuussa esittelin somessa teemat Lemmikin kanssa ja Liikuntaesteisille. Tässä saat niistä koosteen.”

Hostellihirvi ja koira hostellihuoneessa
”Suuressa osassa hostelleja myös lemmikit ovat tervetulleita majoittumaan. Joissain hostelleissa on lemmikkejä ja muita kotieläimiä ihan hostellin omaankin vakiväkeen kuuluvina. Koirien ja kissojen lisäksi löytyy mm. hevosia, poneja, kaneja ja possuja. Ihan jo niiden takia kannattaa eläinrakkaiden matkustajien tulla tutustumaan hostelleihin ja tuoda omat citykoirat tutustumaan maaseudun kollegoihin. Sain vinkin, että varauksen yhteydessä on hyvä mainita omasta lemmikistä, niin saa sopivan huoneen itselleen ja lemmikilleen. Täällä kyllä mahtuu ja viihtyy hyvin useampikin karvainen kaveri.”

Tutustu teemaan Lemmikin kanssa

 

Hostellihirvi istuu pyörätuolissa talon edessä
”Jotkut verkoston hostellit sopivat myös liikuntaesteisille. Joissain hostelleissa voi myös osa huoneista olla sopivia liikuntarajoitteisille, vaikka ihan kaikki huoneet eivät olisikaan. Kannattaa siis kysyä asiasta etukäteen suoraan hostellista, niin minäkin tein kavereitteni kanssa. Osa verkoston hostelleista on saanut myös Invalidiliiton ”Yhdenvertaista palvelua kaikille” -merkin, jonka saaminen edellyttää myönteistä suhtautumista esteettömiä ja saavutettavia palveluja kohtaan sekä sitoutumista niitä edistäviin periaatteisiin. On kiva huomata, että hostelleissakin halutaan edistää yhdenvertaisuutta toimitilojen ja palveluiden osalta.”

Tutustu teemaan Liikuntaesteisille

Julkaistu 31.3.2023

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *