Kansikuva

Haemme pääsihteerin äitiysloman sijaista

Etsimme Suomen Hostellijärjestölle pääsihteerin äitiysloman/vanhempainvapaan sijaista

Suomen Hostellijärjestö ry on vuonna 1935 perustettu yleishyödyllinen hostellitoiminnan keskusjärjestö, jonka jäseninä on noin 30 suomalaista valtakunnallista nuoriso-, opiskelija-, liikunta-, ammatti- ja matkailujärjestöä. Lisäksi Hostellijärjestön henkilöjäseniä ovat siltä Kotimaan hostellikortin tai Kansainvälisen hostellikortin hankkineet henkilöt.

Suomen Hostellijärjestö ylläpitää ja kehittää jäsenjärjestöjensä puolesta hostellien verkostoa. Verkostoon kuuluu noin 45 uniikkia hostellia Suomessa, joista järjestön omassa omistuksessa on Helsingissä toimiva Eurohostel. Lisäksi Suomen Hostellijärjestö tekee yhteistyötä kansainvälisen Hostelling International (HI) -järjestön kanssa tarjotakseen jäsenilleen etuja lähes 90 maassa ja 3 500 hostellissa sekä markkinoidakseen Suomen verkoston hostelleja kansainvälisille asiakkaille. Suomen Hostellijärjestön toimistolla työskentelee pääsihteerin lisäksi kaksi muuta toimihenkilöä.

Etsimme nyt Suomen Hostellijärjestön pääsihteerin äitiysloman/vanhempainvapaan sijaista vastaamaan järjestön toiminnasta ja jäsenten tarpeisiin vastaamisesta. Työt alkavat mahdollisimman pian, mutta viimeistään toukokuussa 2021. Työ on kokoaikainen.

Pääsihteerin tehtäviin kuuluvat järjestön toiminnasta vastaamisen lisäksi jäsenpalvelun ja hostelliverkoston toiminnan sekä talouden yleisjohto ja suunnittelu, raportointi luottamuselimille sekä yhteistyö eri sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä menestymiseksi toivomme sinulta:

– matkailutoimialan tuntemusta
– kokemusta järjestötoiminnasta
– kaupallista näkemystä ja talousasioiden hallintaa
– kommunikaatio- ja verkostoitumistaitoja myös kansainvälisten sidosryhmien hoitoon

Tarjoamme itsenäisen sekä laaja-alaisen tehtävän järjestötoiminnasta sekä hostellimajoituksen kehittämisestä kiinnostuneelle. Tehtävä on näköalapaikka hostellialalle sekä Suomessa että maailmalla.

Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 2.4.2021 mennessä osoitteeseen [email protected]. Haastattelut aloitetaan hakuaikana.

Lisätiedot:

Lisätietoja antaa ensisijaisesti pääsihteeri Sanni Viirto, [email protected], 045 156 2152
tai vaihtoehtoisesti hallituksen puheenjohtaja Pasi Ylitalo, [email protected], 050 344 0909

www.hostellit.fi
www.hihostels.com

 

Julkaistu: 12.3.2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *