Kansikuva

Hostellien ”TUPLA-ALE 20%” tarjoukset jäsenille

Hostellijärjestön jäsenenä saat nyt osassa hostelleista tupla-jäsenalennuksen majoituksestasi! Normaalin 10 %:n jäsenalennuksen sijaan saat 20 %:n alennuksen normaaleista majoitushinnoista. Alennus myönnetään Hostellijärjestön jäsenjärjestöjen jäsenille, Kotimaan hostellikortin haltijoille sekä Kansainvälisen hostellikortin haltijoille.

Kampanjan yleiset ehdot:
– Voimassaoleva jäsenyys on esitettävä hostellissa sisäänkirjautumisen yhteydessä.
– Alennus on voimassa vain kampanjassa mainituissa hostelleissa.
– Alennuksen saa normaalista majoitushinnasta. Kysy hinnat hostellista.
– Tarjouksen voimassaoloaika vaihtelee hostelleittain. Tarkista voimassaolo hostellin tietojen kohdalta.
– Alennus koskee vain suoraan hostelliin tehtyjä varauksia hostellin ilmoittamia varaustapoja käyttäen. Alennusta ei myönnetä Hostellijärjestön nettisivulla tai ulkopuolisissa varauskanavissa tehdyistä varauksista.
– Alennus koskee vain uusia varauksia. Alennusta ei myönnetä aiemmin tehdyistä varauksista.
– Saatavuus varaustilanteen mukaan.

Tarkista hostellikohtaiset muut ehdot hostellin tiedoista.

Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä jäseneksi ostamalla hostellikortin tästä >>


TUPLA-ALE 20% HOSTELLIT:

HELSINKI, Eurohostel

Eurohostel huoneEurohostel on yksi Pohjoismaiden suurimmista ympäri vuoden avoinna olevista hostelleista. Hostelli sijaitsee Helsingin Katajanokan historiallisten nähtävyyksien naapurissa, vain kävelymatkan päässä keskustasta ja helposti saavutettavissa julkisilla liikennevälineillä. Voit yöpyä 1-4 hengen huoneissa ja hintaan sisältyy pyyhkeet, liinavaatteet sekä aamusauna.

Tarjous on voimassa 31.8.2021 asti.

Varaukset: Eurohostelin omien nettisivujen kautta, puhelimitse p. 09 622 0470, sähköpostilla [email protected] tai paikan päällä (Linnankatu 9). Varauksen yhteydessä mainittava koodi ”TUPLA-ALE”.

IITTI/KAUSALA, Hostel Lomakivi

Hostel LomakiviHostel Lomakivi sijaitsee Kausalassa keskellä Iittiä, Radansuun kylän ytimessä. Ympäristössä on tarjolla runsaasti aktiviteetteja sekä käyntikohteita ja kyläkeskuksessa on mm. pieni kyläkauppa ja kesäkahvila. Hostel Lomakiven pihapiirissä on majoittujille huoneita ja lomataloja, joissa yöpyjien käytössä on yhteinen keittiö, olohuone ja kylpyhuone. Aamupala ja päivällinen nautitaan tilan päärakennuksessa. Tilalla majoittuvat myös perheen hevoset ja ponit, jotka kisaavat ajoittain raveissa.

Tarjous on voimassa 31.8.2021 asti hostellin verkkosivulla tehtyihin varauksiin alennuskoodilla LOMALE21. Minimi varauksen kesto 2 vrk ja maksimi varauksen kesto 7 vrk.

Varaukset tämän linkin kautta >>

JÄMSÄ, Majatalo Villanen

Majatalo Villasen huoneMajatalo Villanen tarjoaa hyvät puitteet niin rauhallista yöunta kaipaaville kuin aktiivisesta luonnossa liikkumisesta nauttiville tai lähiympäristön kulttuuritarjontaa hakeville. Upea luontokeidas Isojärven kansallispuisto on vieressä ja Himos ja Mäntän taidekaupunki ovat kevyen ajomatkan päässä. Hostellissa on 1-2-hengen huoneita, liinavaatteet kuuluvat huonehintoihin.

Tarjous on voimassa 31.8.2021 asti arkipäivinä ma-to saapumisiin.

Lisäksi tarjouksena taksikyyti majatalolta Isojärven kansallispuistoon 10 €/suunta (normaali hinta 20 €/suunta).

Varaukset: [email protected] tai p. 0400 321655

MIKKELI, Hotelli ja hostelli Marja

Hotelli ja Hostelli Marja, MikkeliHotelli ja hostelli Marja on uniikki hostelli, joka sijaitsee tsaarinajan vanhoilla kasarmeilla Tykkipuistossa Mikkelissä. Hostellin naapurina on Jalkaväkimuseo ja Museokahvila sekä 500 m:n päässä Keilahalli. Puistossa on frisbeegolfrata ja parin kilometrin päässä 9-reikäinen golfkenttä. Hostellissa voit yöpyä 1-4 hengen huoneessa.

Tarjous on voimassa hostellin verkkosivulla tehtyihin hostellihuoneiden (Hostelli Marja) varauksiin 31.8.2021 asti. Lisää verkkokaupan kassalla koodi HIHOSTELS kohtaan ”käytä koodia”

Varaukset tämän linkin kautta >>

PELLO, Majatalo Oravanpesä

Majatalo OravanpesäMajatalo Oravanpesä on luonnonläheinen ja rauhallinen hostelli Rovaniemen ja Pellon välissä Lampsijärven kylässä. Hostelli sijaitsee Raanujärven rannalla ja lähiluonnossa on runsaasti harrastusmahdollisuuksia. Tiloissa on aiemmin toiminut kyläkoulu ja SOS-Lapsikylä, ja talon historia näkyy myös hostellin sisustuksessa. Oravanpesässä voit yöpyä 1-7 hengen huoneessa.

Tarjous on voimassa 31.8.2021 asti.

Lisäksi jäsenille 1h ilmainen kanootin vuokraus.

Varaukset: [email protected], p. 040 036 3907

RAASEPORI, Urheiluopisto Kisakeskus

Urheiluopisto KisakeskusUrheiluopisto Kisakeskus on luonnonläheinen ja monipuolinen liikuntakeskus Raaseporissa, joka tarjoaa monipuolista majoitusta ja liikuntapalveluja kaikenikäisille. Kisiksessä voit rauhoittua ja nauttia luonnon rauhasta tai harrastaa omatoimisesti mm. frisbeegolfia tai vaikka sisäliikuntaa kuntosalilla tai mailapelien ääressä. Voit myös tutustua lähialueen kulttuuritarjontaan; lähellä sijaitsevat mm. Fiskarsin ja Billnäsin ruukit.

Tarjous on voimassa 31.8.2021 asti.
Varaukset: [email protected] tai p. 019 223 0300

SAVONLINNA, Kartanohostel AnnaCatharina

Kartanohostel AnnaCatharinaKartanohostel AnnaCatharina sijaitsee kauniissa ympäristössä Savonlinnan maalaispitäjässä Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistojen läheisyydessä. Hostellilla on vaiherikas historia. 1900-luvun alussa vaivaistaloksi rakennettu rakennus on kokenut muodonmuutoksen vanhainkodin kautta lämminhenkiseksi hostelliksi. AnnaCatharinassa voit yöpyä 1-4 hengen huoneessa ja majoituksen hintaan sisältyy liinavaatteet ja aamiainen.

Tarjous on voimassa 1.– 31.8.2021 arkisin ma-to.
Varaukset: [email protected] tai p. 050 466 3800. Mainitsethan varauksen yhteydessä ”hostellikampanja TUPLA-ALE”

TOHOLAMPI/SYKÄRÄINEN, Maaseutuhotelli Hirvikoski

Maaseutuhotelli Hirvikoski hostellihuoneMaaseutuhotelli Hirvikoski sijaitsee luonnonkauniin Lestijoen rannalla, Toholammin Sykäräisten kylässä. Hirvikoskella kaksi erillistä hostellihuonetta muodostavat soluhuoneiston, jossa on yhteinen suihku ja wc. Hostellisiiven etuosassa on lisäksi oleskeluhuone, josta löytyy TV. Maaseutuhotelli Hirvikoski on myös suosittu kokousten, perhejuhlien ja erilaisten tilaisuuksien pitopaikka.

Tarjous on voimassa 1.6.-31.8.2021
Varaukset: [email protected] tai p. 06 862 3086

Pääkuva: Kartanohostel AnnaCatharina, Savonlinna

Julkaistu 30.3.2021 (päivitetty 3.8.2021)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *