Kansikuva

Hostellien ”TUPLA-ALE 20%” tarjoukset jäsenille

Hostellijärjestön jäsenenä saat nyt osassa hostelleista tupla-jäsenalennuksen majoituksestasi! Normaalin 10 %:n jäsenalennuksen sijaan saat 20 %:n alennuksen normaaleista majoitushinnoista. Alennus myönnetään Hostellijärjestön jäsenjärjestöjen jäsenille, Kotimaan hostellikortin haltijoille sekä Kansainvälisen hostellikortin haltijoille.

Kampanjan yleiset ehdot:
– Voimassaoleva jäsenyys on esitettävä hostellissa sisäänkirjautumisen yhteydessä.
– Alennus on voimassa vain kampanjassa mainituissa hostelleissa.
– Alennuksen saa normaalista majoitushinnasta. Kysy hinnat hostellista.
– Tarjouksen voimassaoloaika vaihtelee hostelleittain. Tarkista voimassaolo hostellin tietojen kohdalta.
– Alennus koskee vain suoraan hostelliin tehtyjä varauksia hostellin ilmoittamia varaustapoja käyttäen. Alennusta ei myönnetä Hostellijärjestön nettisivulla tai ulkopuolisissa varauskanavissa tehdyistä varauksista.
– Alennus koskee vain uusia varauksia. Alennusta ei myönnetä aiemmin tehdyistä varauksista.
– Saatavuus varaustilanteen mukaan.

Tarkista hostellikohtaiset muut ehdot hostellin tiedoista.

Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä jäseneksi ostamalla hostellikortin tästä >>


TUPLA-ALE 20% HOSTELLIT:

HELSINKI, Eurohostel

Eurohostel huoneEurohostel on yksi Pohjoismaiden suurimmista ympäri vuoden avoinna olevista hostelleista. Hostelli sijaitsee Helsingin Katajanokan historiallisten nähtävyyksien naapurissa, vain kävelymatkan päässä keskustasta ja helposti saavutettavissa julkisilla liikennevälineillä. Voit yöpyä 1-4 hengen huoneissa ja hintaan sisältyy pyyhkeet, liinavaatteet sekä aamusauna.

Tarjous on voimassa 30.6.2021 asti.

Varaukset: Eurohostelin omien nettisivujen kautta, puhelimitse p. 09 622 0470, sähköpostilla [email protected] tai paikan päällä (Linnankatu 9). Varauksen yhteydessä mainittava koodi ”TUPLA-ALE”.

IMATRA, Hostel Ukonlinna

Hostel Ukonlinna, ImatraHostel Ukonlinna sijaitsee Saimaan rannalla luonnon keskellä. Hostelliin on hyvät kulkuyhteydet, paikallisbussilla pääsee 500 metrin päähän. Matkaa Imatran keskustasta hostellille on vain 7 kilometriä. Ukonlinnan rantasaunat, beach volley-kentät, hiekkaranta ja huvilava tarjoavat upeat puitteet vapaa-ajan viettoon. Rannalla on myös lasten leikkipaikka. Kävelymatkan päässä on 3,5 kilometriä pitkä Lammassaaren luontopolku laavuineen ja nuotiopaikkoineen.

Tarjous on voimassa 1.5.-31.5.2021
Varaukset: [email protected] tai puh. 010 322 7711

JOENSUU, Partiotalo – Scout´s Hostel

partiotalon retkeilymajaPartiotalo – Scouts´ Hostel tarjoaa edullista majoitusta Pielisjoen suulla, rauhallisella asuinalueella lähellä Joensuun keskustaa. Rautatieasemalta on parin kilometrin matka ja kauppatorilta pääsee kävellen 20 minuutissa hostellille. Majoitustoimintaa pyöritetään vapaaehtoisten partiolaisten voimin ja tuotto käytetään lyhentämättömänä partiotoiminnan hyväksi. Partiotalossa voit yöpyä 1-4 hengen huoneissa.

Tarjous on voimassa 1.4. – 31.5.2021

Varaukset ainoastaan Partiotalon omien nettisivujen kautta. Majoituksen keston tulee olla vähintään kaksi yötä.
Peruutusoikeus 2 vrk ennen saapumista.
Alennuskoodi: HostelliTarjous2021

Varaukset tämän linkin kautta >>

JÄMSÄ, Majatalo Villanen

Majatalo Villasen huoneMajatalo Villanen tarjoaa hyvät puitteet niin rauhallista yöunta kaipaaville kuin aktiivisesta luonnossa liikkumisesta nauttiville tai lähiympäristön kulttuuritarjontaa hakeville. Upea luontokeidas Isojärven kansallispuisto on vieressä ja Himos ja Mäntän taidekaupunki ovat kevyen ajomatkan päässä. Hostellissa on 1-2-hengen huoneita, liinavaatteet kuuluvat huonehintoihin.

Tarjous on voimassa 1.5.-31.5.2021 arkipäivinä ma-to saapumisiin.

Lisäksi tarjouksena taksikyyti majatalolta Isojärven kansallispuistoon 10 €/suunta (normaali hinta 20 €/suunta).

Varaukset: [email protected] tai p. 0400 321655

Nuorisokeskus Anjala huoneKOUVOLA, Nuorisokeskus Anjala

Nuorisokeskus Anjala sijaitsee Kouvolassa, Anjalan kylässä Ankkapurhan kulttuuripuiston alueella. Kulttuuripuisto tarjoaa mielenkiintoisen kattauksen historiaa ja kulttuuria. Nuorisokeskus Anjalassa yövytään viihtyisissä neljän huoneen huoneistoissa, joista voi varata 3-hengen huoneita. Huoneistoissa on yhteinen keittiö ja oleskeluhuone sekä yhteiset wc- ja suihkutilat.

Tarjous on voimassa Ankkapurhan verkkokaupassa 31.5.2021 mennessä tehtyihin varauksiin. Majoituksen ajankohta voi olla myös myöhemmin. Lisää verkkokaupan kassalla koodi HOSTEL20 kohtaan ”käytä koodia”

Varaukset tämän linkin kautta >>

LEMMENJOKI, Lemmenjoen Lumo

Lemmenjoen LumoLemmenjoen Lumo sijaitsee Lemmenjoen kylän keskustassa, Njurgulahdessa, Lemmenjoen rannassa. Lemmenjoen kansallispuisto, Suomen suurin kansallispuisto, sijaitsee vieressä. Voit yöpyä majatalon huoneissa tai leirintämökeissä, jotka sijaitsevat omassa rauhassa metsän reunassa.

Tarjous on voimassa 1.-20.6.2021
Varaukset: [email protected]
Lisätietoja voi myös kysyä: p. 0400 414 294

MIKKELI, Hotelli ja hostelli Marja

Hotelli ja Hostelli Marja, MikkeliHotelli ja hostelli Marja on uniikki hostelli, joka sijaitsee tsaarinajan vanhoilla kasarmeilla Tykkipuistossa Mikkelissä. Hostellin naapurina on Jalkaväkimuseo ja Museokahvila sekä 500 m:n päässä Keilahalli. Puistossa on frisbeegolfrata ja parin kilometrin päässä 9-reikäinen golfkenttä. Hostellissa voit yöpyä 1-4 hengen huoneessa.

Tarjous on voimassa hostellin verkkosivulla tehtyihin hostellihuoneiden (Hostelli Marja) varauksiin 31.8.2021 asti. Lisää verkkokaupan kassalla koodi HIHOSTELS kohtaan ”käytä koodia”

Varaukset tämän linkin kautta >>

PUNKAHARJU, Hostelli Rantakatti

Hostel RantakattiHostel Rantakatti sijaitsee Punkaharjulla kansallismaisemassa Suomen suurimman järven, Saimaan rannalla, ja on osa 100 vuotta vanhaa maatilaa. Rantakatissa voit yöpyä Huvimannilan 1-6 hengen huoneissa, joissa kaikissa on oma wc ja suihku. Tupla-alennuksen saa hostellin lisäksi myös Niemituvan Pihamökistä ja Niemi 2 Saunatuvasta.

Tarjous on voimassa 5.4. – 30.5.2021. Majoituksen kesto tulee olla vähintään 2vrk.
Varaukset: [email protected] tai p. 040 829 1520

RAASEPORI, Urheiluopisto Kisakeskus

Urheiluopisto KisakeskusUrheiluopisto Kisakeskus on luonnonläheinen ja monipuolinen liikuntakeskus Raaseporissa, joka tarjoaa monipuolista majoitusta ja liikuntapalveluja kaikenikäisille. Kisiksessä voit rauhoittua ja nauttia luonnon rauhasta tai harrastaa omatoimisesti mm. frisbeegolfia tai vaikka sisäliikuntaa kuntosalilla tai mailapelien ääressä. Voit myös tutustua lähialueen kulttuuritarjontaan; lähellä sijaitsevat mm. Fiskarsin ja Billnäsin ruukit.

Tarjous on voimassa 30.6.2021 asti.
Varaukset: [email protected] tai p. 019 223 0300

SAVONLINNA, Kartanohostel AnnaCatharina

Kartanohostel AnnaCatharinaKartanohostel AnnaCatharina sijaitsee kauniissa ympäristössä Savonlinnan maalaispitäjässä Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistojen läheisyydessä. Hostellilla on vaiherikas historia. 1900-luvun alussa vaivaistaloksi rakennettu rakennus on kokenut muodonmuutoksen vanhainkodin kautta lämminhenkiseksi hostelliksi. AnnaCatharinassa voit yöpyä 1-4 hengen huoneessa ja majoituksen hintaan sisältyy liinavaatteet ja aamiainen.

Tarjous on voimassa 7.4. – 31.5.2021 (tarjous ei ole voimassa 30.4.-2.5.2021)
Varaukset: [email protected] tai p. 050 466 3800. Mainitsethan varauksen yhteydessä ”hostellikampanja TUPLA-ALE”

TURKU, Hostel Linnasmäki

Perhehuone Hostel Linnasmäessä Hostel Linnasmäki sijaitsee Turussa, Turun kristillisen opiston yhteydessä. Ympärivuotisesti toimiva Linnasmäki tarjoaa sekä hostelli- että hotellitasoista majoitusta rauhallisella, luonnonkauniilla ja historiallisella paikalla, vain nelisen kilometriä keskustasta. Hostellissa voit yöpyä yhden ja kahden hengen huoneissa ja keittiöllisissä perhehuoneissa. Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku.

Tarjous on voimassa 1.-31.5.2021
Varaukset: [email protected] tai p.02 412 3500. Mainitsethan varauksen yhteydessä koodin ”TUPLA-ALE”

TURKU, Laivahostel S/S Bore

Laivahostel BoreLaivahostel S/S Bore on uniikki museolaivassa sijaitseva hostelli, jossa on nostalginen tunnelma 60-luvun Ruotsin-risteilyiltä. Laivahostel sijaitsee Aurajoessa Merikeskus Forum Marinumin edessä, Turun sataman ja Turun linnan välittömässä läheisyydessä. Laivahostel S/S Bore toimii oppimisympäristönä Turun ammatti-instituutin monille aloille, mm. hotelli-, ravintola- ja matkailualalle sekä teknisen puolen aloille ja kotitalous- ja puhdistuspalvelun opiskelijoille.

Tarjous koskee 2 hengen hyttiä ja on voimassa 27.6.2021 asti.
Varaukset: [email protected] tai p. 040 8436611

VIRRAT, Nuorisokeskus Marttinen

Nuorisokeskus MarttinenNuorisokeskus Marttinen sijaitsee saarella, Virtain Herrasessa. Ympärillä on järviä, Herraskosken kanava ja Herraskoski. Virtain keskustaan on matkaa noin neljä kilometriä. Voit yöpyä nuorisohotellin huoneissa tai hirsihuvilahuoneistoissa. Molemmat sijaitsevat järven rannassa. Huoneet ovat 2-6 henkilölle ja varustettu omalla wc:llä ja suihkulla.

Tarjous on voimassa 1.4.-6.6.2021.
Varaukset: [email protected] tai p. 044 715 1901

Pääkuva: Kartanohostel AnnaCatharina, Savonlinna

Julkaistu 30.3.2021 (tarjouksia lisätty 28.4.2021)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *