Kansikuva

Hostellijärjestö hakee Hostellireissaajia vuodelle 2021!

Sinustako Vuoden Hostellireissaaja 2022? Hae Hostellireissaajaksi!

Haluatko lähteä kotimaan reissulle ja kertoa matkastasi muillekin? Parhaan reissutarinan tuottaja saa Vuoden Hostellireissaaja 2022 -palkinnon!

Hostellijärjestö hakee innokkaita kotimaan reissaajia ja sujuvasanaisia matkakertomusten tuottajia. Onko intohimonasi taltioida ja jakaa reissujasi tarinoiden, kuvien ja videoiden muodossa esimerkiksi eri sosiaalisen median kanavissa tai blogin välityksellä? Jos tunnistat tästä itsesi, hae Hostellireissaajaksi! Valitut reissaajat tekevät vuoden 2021 aikana kotimaan matkan yöpyen verkostomme hostelleissa ja tuottavat reissustaan matkatarinan. Tarinalla reissaajat osallistuvat myös Vuoden Hostellireissaaja 2022 -yleisöäänestykseen. Vuoden Hostellireissaaja -tittelin lisäksi palkintona on 200€ arvoinen VR:n lahjakortti.

Tukea reissukuluihin

Hostellireissaajat saavat tukea reissunsa hostellimajoituksiin ja matkakuluihin. Tukea voi saada yhteen ressuun ja enintään sadan euron edestä per reissaaja. Tuki kattaa esimerkiksi yhden yön majoituksen ja matkakulut kokonaan tai osittain. Reissu voi sisältää myös useamman yön, mutta tuesta ylimenevä osuus jää reissaajan itse maksettavaksi. Matkatuen lisäksi kaikki reissaajat saavat maksutta Kansainvälisen hostellikortin, joka on arvoltaan 20€.

Matkustusajankohta ja matkakohde

Sinulla tulee olla matkustusvalmius hostellireissulle huhtikuun ja marraskuun 2021 välillä. Voit esittää toivomuksen reissun ajankohdasta, mutta pidätämme oikeuden myös ehdottaa sinulle reissuajankohtaa. Esitäthän myös kolme vaihtoehtoista kohdetta ja hostellia reissullesi. Kohdevalinnat pyrimme tekemään reissaajien kesken siten, että kohteiksi valikoituu eri hostelleja ja kaupunkeja.

Matkatarina

Matkastasi tuotat reissukertomuksen, johon liität kuvia ja mieluusti myös lyhyitä videopätkiä. Matkatarinasi julkaistaan Hostellijärjestön blogissa ja uutiskirjeessä sekä jaetaan sosiaalisen median kanavillamme (Instagram, Facebook, Twitter). Toiveenamme on, että kerrot itsekin reissukokemuksistasi omilla somekanavillasi, mutta se ei ole edellytys valinnalle. Hostellijärjestö saa tuottamaasi materiaaliin käyttöoikeudet.

Vuoden Hostellireissaaja 2022 -valinta

Vuoden Hostellireissaaja 2022 -palkinnon saaja valitaan matkatarinoiden tuottajien keskuudesta yleisöäänestyksellä tammikuussa 2022. Palkinnoksi hän saa VR:n 200€ lahjakortin.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi 28.3.2021 mennessä alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä.

HAE HOSTELLIREISSAAJAKSI TÄSTÄ

AIKATAULU

– Hakemukset 28.3.2021 mennessä
– Valituille Hostellireissaajille ilmoitetaan valinnasta huhtikuun aikana
– Reissut tehdään huhti – marraskuussa 2021
– Matkatarinoita julkaistaan pitkin vuotta 2021
– Vuoden Hostellireissaaja 2022 -yleisöäänestys on avoinna tammikuussa 2022
– Vuoden Hostellireissaaja 2022 julkaistaan helmikuussa 2022

Lisätietoja: Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Sinikka Komu, [email protected], p. 045 7733 2947.

Julkaistu 23.2.2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *