Kansikuva

Hostellijärjestö hakee Hostellireissaajia!

Sinustako Vuoden Hostellireissaaja 2020?

Haluatko lähteä kotimaan reissulle ja kertoa matkastasi muillekin? Parhaan tarinan tuottaja valitaan Vuoden 2020 Hostellireissaajaksi!

Hostellijärjestö hakee innokkaita kotimaan reissaajia ja sujuvasanaisia matkakertomusten tuottajia. Onko intohimonasi taltioida ja jakaa reissujasi tarinoin sekä kuvin esimerkiksi eri sosiaalisen median kanavissa tai blogin välityksellä? Jos kuvauksemme osui kohdallesi, hae Hostellireissaajaksi! Valitut reissaajat tekevät vuoden 2019 aikana kotimaan matkan yöpyen verkostomme hostelleissa ja tuottavat reissustaan matkatarinan. Tarinalla reissaajat osallistuvat myös Vuoden Hostellireissaaja 2020 -äänestykseen. Vuoden Hostellireissaaja -voittajan tittelin lisäksi palkintona on 200€ arvoinen VR:n lahjakortti.

Tukea reissukuluihin

Hostellireissaajat saavat tukea reissunsa hostellimajoituksiin ja matkakuluihin. Tukea voi saada yhteen ressuun ja enintään sadan euron edestä per reissaaja. Tuki kattaa esimerkiksi yhden yön majoituksen ja matkakulut kokonaan tai osittain. Reissu voi sisältää myös useamman yön, mutta tuesta ylimenevä osuus jää reissaajan itse maksettavaksi. Matkatuen lisäksi kaikki reissaajat saavat maksutta kansainvälisen hostellikortin, joka on arvoltaan 20€.

Matkustusajankohta ja matkakohde

Sinulla tulee olla matkustusvalmius hostellireissulle huhtikuun ja marraskuun 2019 välillä. Voit esittää toivomuksen reissun ajankohdasta, mutta pidätämme oikeuden myös valita sinulle reissukuukauden. Esitäthän myös kolme vaihtoehtoista kohdetta ja hostellia reissullesi. Kohdevalinnat pyrimme tekemään reissaajien kesken siten, että kohteiksi valikoituu eri hostelleja ja kaupunkeja.

Matkatarina

Kerrot meille matkastasi tekstinä ja kuvina sekä halutessasi myös videona. Matkatarinasi julkaistaan Hostellijärjestön blogissa ja uutiskirjeessä sekä jaetaan sosiaalisen median kanavillamme, kuten Instagramissa ja Facebookissa. Hostellijärjestö saa myös tuottamaasi materiaaliin käyttöoikeudet.

Vuoden Hostellireissaaja 2020 -valinta

Vuoden Hostellireissaaja 2020 – palkinnon saaja valitaan matkatarinoiden tuottajien keskuudesta yleisöäänestyksellä tammikuussa 2020. Palkinnoksi hän saa kunniakirjan sekä VR:n 200 euron lahjakortin.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi 24.3.2019 mennessä alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä.

HAE HOSTELLIREISSAAJAKSI TÄSTÄ >>

AIKATAULU

– Hakemukset 24.3.2019 mennessä
– Valituille Hostellireissaajille ilmoitetaan valinnasta 3.4.2019 mennessä
– Reissut huhti – marraskuussa 2019
– Matkatarinoita julkaistaan pitkin vuotta 2019
– Vuoden Hostellireissaaja 2020 -yleisöäänestys on avoinna tammikuussa 2020
– Vuoden Hostellireissaaja 2020 julkaistaan helmikuussa 2020

Lisätietoja: Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Sinikka Komu, [email protected], p. 045 7733 2947.

Julkaistu 20.2.2019, muokattu 18.1.2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *