Kansikuva

JOULUTARJOUS: Kansainvälinen mobiilihostellikortti 10 € (norm 20 €) 18.12.2019 asti.

Anna itsellesi joululahjaksi Kansainvälinen mobiilihostellikortti ensi vuoden reissuillesi. Saat sen nyt edulliseen 10 € hintaan (norm. 20 €). Uudistunut Kansainvälinen mobiilihostellikortti latautuu nyt kätevästi Androidin ja iPhonen mobiililompakoihin ja kulkee siellä näppärästi aina mukanasi.

Kansainvälisellä hostellikortilla säästät vähintään 10 % majoituksesta kaikissa HI-hostelleissa Suomessa ja ulkomailla. Lisäksi saat useita matkailuetuja sekä reissuvinkkejä ja tietoa edullisista ja yhteisöllisistä majoituspaikoista.

HI-hostelleissa saat nauttia turvallisesta, edullisesta ja viihtyisästä majoituksesta ympäri maailmaa – valittavanasi on noin 3500 persoonallista hostellia lähes 90 maassa. Joissain maissa, kansainvälinen hostellikortti on jopa edellytys HI-hostellissa yöpymiseen. Rennoissa ja yhteisöllisissä hostelleissa tapaat muita matkalaisia ja voit jakaa matkakokemuksia.

Osta Kansainvälinen mobiilihostellikortti 10 euron tarjoushintaan >>

Katso kaikki HI-hostellit ja tee varaus >>

Mobiilihostellikortti on turvallinen käyttää ja saat sen käyttöösi heti!

Saat mobiilikortin käyttöösi heti tehtyäsi tilauksen verkkokaupassamme. Voit turvallisesti avata kortin etusivun kaikkialla maailmassa; etusivu toimii täysin offline, eikä avaa verkkoyhteyksiä. Pääset myös helposti tekemään hostellivarauksia sekä näet ajantasaiset hostellikorttietusi kortin erillisistä web-linkeistä (vaatii verkkoyhteyden).

Mobiilihostellikortti voidaan toimittaa älypuhelimiin, joissa on kotimainen liittymä. Kortti vaatii Android-puhelimissa Google Pay -sovelluksen sekä iPhoneissa Wallet-sovelluksen. Sovellukset voi ladata ennakkoon tai kortin latauksen yhteydessä (iPhoneissa Wallet-sovellus on jo valmiiksi asennettuna). Ostathan mobiilihostellikortin ollessasi vielä kotimaassa, sillä kortin toimittaminen ulkomaille ei aina onnistu.

Google ja Apple tukevat wallet-sovelluksiaan seuraaviin laitteisiin:
Androideissa käyttöjärjestelmän versiosta 5.0 alkaen
iPhoneissa käyttöjärjestelmän versiosta iOS 6.0 alkaen

Kortin hinta sisältää myös Hostellijärjestön henkilöjäsenyyden kortin voimassaoloajalle, joka on ostopäivästä vuoden 2020 loppuun asti.
Tarjous koskee henkilökohtaisia Kansainvälisiä mobiilihostellikortteja ja on voimassa hostellit.fi -verkkokaupassa 18.12.2019 asti.

Osta Kansainvälinen mobiilihostellikortti 

2.12.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *