Kansikuva

JOULUTARJOUS: Kotimaan hostellikortti ilmaiseksi!

Suomen Hostellijärjestö täyttää tänään 85 vuotta. Syntymäpäivää ja lähestyvää joulua juhlistaaksemme saat nyt Kotimaan hostellikortin joululahjaksi (normaalihinta 5 €). Tarjous on voimassa viikon ajan 11-18.12.2020.

Kotimaan hostellikortilla saat alennuksia ja etuja

Kotimaan hostellikortti oikeuttaa 10 % majoitusalennukseen kaikissa Hostelling International (HI) verkoston hostelleissa Suomessa. Suomessa HI hostelleja on kaiken kaikkiaan 45 kpl Helsingistä Inariin. Kotimaan hostellikortilla saat majoitusalennuksen lisäksi useita muita hostellikorttietuja Suomessa, kuten alennusta museoista, ravintoloista ja välinevuokrauksesta. Kuukausittainen uutiskirje lähetetään kaikille Kotimaan hostellikortin tilaajille ja se sisältää ajankohtaisia reissuvinkkejä ja tietoja hostelleista.

Kortti on voimassa vuoden 2021 loppuun

Kotimaan hostellikortti sisältää Suomen Hostellijärjestön jäsenyyden kortin voimassaoloajalle. Hostellikortti on voimassa vuoden 2021 loppuun, jonka jälkeen voimassaolo päättyy automaattisesti. Kortista ei aiheudu tilaajalle mitään kuluja eikä se sido mihinkään. Kortinhaltijan mukana matkustavat alle 18-vuotiaat perheenjäsenet ovat oikeutettuja samoihin etuihin ja alennuksiin.

Alennus myönnetään hostellissa

Kotimaan hostellikortti toimitetaan sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Saat alennuksen saapuessasi hostelliin, kun näytät Kotimaan hostellikorttia kassalla joko sähköpostistasi tai tulosteena.

10 % majoitusalennuksen saaminen edellyttää varaamista osoitteessa hostellit.fi tai suoraan hostelliin puhelimitse, sähköpostitse tai hostellin omilta nettisivuilta.

Tilaa maksuton Kotimaan hostellikortti

Julkaistu 11.12.2020, muokattu 18.1.2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *