Kansikuva

Juhannus Saksassa? Osallistu maksuttomaan Future of Europe -tapahtumaan! Toimi nopeasti!

Juhannus Saksassa? Osallistu DJH:n maksuttomaan Future of Europe –tapahtumaan! Toimi nopeasti!

Viime hetken peruutus vapautti tilaisuuden sinulle!

Saksan hostellijärjestö DJH tarjoaa viidelle Euroopan asioista kiinnostuneelle 18-26 vuotiaalle suomalaiselle mahdollisuuden osallistua ”Future of Europe” nuorisovaihtoviikkoon.

Ajankohta: 19-26.6.2018.

Osallistujat pääsevät tutustumaan muihin eurooppalaisiin nuoriin ja keskustelemaan heidän kanssaan yhteisestä tulevaisuudesta. Ohjelmaan kuuluu mm. työpajoja, tutustuminen Euroopan komissioon Berliinissä ja purjehdusregatta Itämerellä.

Tapahtumaan osallistuu 30 nuorta kuudesta Euroopan hansakaupungista,  5 nuorta / maa. Ohjelma toteutetaan Berliinissä ja Warnemündessä/Rostockissa (22-25.6.).

Ei osallistumismaksua!

  • DJH tarjoaa yöpymiset (majoitus jaetussa huoneessa Youth Hostel Berlin-Ostkreuz, YH Warnemünde), ohjelman ja ruokailut (täysihoito), pääsymaksut käyntikohteisiin, vakuutuksen (terveys, vastuu ja tapaturmavakuutus), matkat Berliinistä Warnemündeen ja takaisin.
  • Matkatavaravakuutus sekä ylimääräiset ateriat ja juomat eivät sisälly.
  • Tämän lisäksi DJH korvaa osallistujan kansainväliset lentoliput 200 € asti tositetta ja korvaushakemusta vastaan. Matkoja Suomessa ei korvata. Korvaushakemus tehdään tapahtuman aikana ja korvaus maksetaan osallistujan tilille tapahtuman jälkeen.
  • Passi mukaan (vierailu Saksan Valtiopäiville)

Liitteissä lisätietoa ja alustava ohjelma viikolle.

Haluatko toimia suomalaisen ryhmän vetäjänä? Vetäjä on yhteyshenkilö ryhmän ja järjestäjien välillä, hän on vastuussa siitä, että ryhmä pysyy kasassa. Ohjelmassa oleva eri maiden osallistujien järjestämä peli-ilta on ryhmänvetäjän vastuulla. Vetäjä voi olla myös yli 26-vuotias. Voit ilmoittautua samalla lomakkeella.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 7.6.2018 tästä  >>>

Jokainen osallistuja saa noin viikkoa ennen tapahtumaa sähköpostitse esitteen, jossa on kaikki tarvittavat yksityiskohdat tapahtumasta.

Multilateral Fact sheet eng_update 0518

Overview_ draft_ Program_ Future of europe_2018 090518

Lisätietoja: Maarit Kokko, [email protected], 045 7733 2944

Julkaistu 29.5.2018, muokattu 20.1.2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *