Kansikuva

Kutsu Suomen Hostellijärjestön edustajiston kevätkokoukseen

Aika: Keskiviikkona 26.5.2021 klo 13.00
Paikka: Eurohostelin ravintolatila, Linnankatu 9, Helsinki
Kutsuttu: Edustajiston jäsenet ja henkilöjäsenet

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Hostellijärjestön sääntöjen mukaisesti henkilöjäsenillä on edustajiston kokouksessa puhe- ja läsnäolo-oikeus.

Hostellijärjestön hallitus on päättänyt kokouksessaan 21.5.2021, että edustajiston kevätkokoukseen voi osallistua myös tietoliikenneyhteyden välityksellä.

Etäosallistuminen toteutetaan siten, että ilmoittautuneille toimitetaan ilmoittautumisajan umpeuduttua etäkokouksen ohjeet ja linkki, jonka kautta kokoukseen pääsee osallistumaan etänä. Etäyhteys toteutetaan Google Meet-ohjelmaa hyödyntäen, joka mahdollistaa osallistumisen kokoukseen internetyhteydellä ja selainohjelmalla varustetun tietokoneen välityksellä.

Edustajiston jäsenillä ja henkilöjäsenillä on näin ollen kaksi tapaa osallistua edustajiston kevätkokoukseen:

1. Google Meet-etäosallistuminen
2. Saapuminen kokouspaikalle

Edustajia ja henkilöjäseniä pyydetään valitsemaan ilmoittautumisen yhteydessä osallistumistapa (Google Meet-etäosallistuminen tai saapuminen kokouspaikalle).

Kannustamme, että kokoukseen osallistutaan etänä Google Meet-ohjelman välityksellä. Kokouspaikalla noudatamme hallituksen antamia COVID-19 ohjeistuksia. Ethän siis saavu kokouspaikalle, mikäli sinulla on infektio-oireita. Pidämme kokouspaikalla huolta turvaväleistä ja lisäksi saatavilla on käsidesiä ja kasvomaskeja. Hygienian turvaamiseksi emme myöskään järjestä kokoustarjoiluja kokouspaikalla.

Pyydämme ilmoittautumaan kokoukseen viimeistään 19.5.2021 tämän linkin kautta.

Suomen Hostellijärjestö ry
Hallitus

Julkaistu 6.5.2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *