Kansikuva

Kutsu Suomen Hostellijärjestön edustajiston kevätkokoukseen

Aika: 28.9.2020 klo 13
Paikka: Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Haagan toimipiste, Pajuniityntie 11, Helsinki
Kutsuttu: Edustajiston jäsenet ja henkilöjäsenet

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat.

Koronavirustilanne on vaikeuttanut yhdistysten kokousten järjestämistä. Eduskunta on tilanteen vuoksi 30.4.2020 hyväksynyt lain, jolla kokousten järjestämistä helpotetaan määräaikaisesti. Laki on voimassa 30.9.2020 asti. Määräaikaisen lain mukaan yhdistyksen kokous voidaan järjestää säännöistä poiketen syyskuun 2020 loppuun mennessä. Lisäksi määräaikaisen lain mukaan yhdistyksen hallitus voi sallia osallistumisen kokoukseen tietoliikenneyhteyden avulla, vaikka tällaista menettelyä ei olisi sallittu säännöissä. Lisätietoa tästä.

Hostellijärjestön hallitus on päättänyt kokouksessaan 26.8.2020, että edustajiston kevätkokoukseen voi osallistua myös tietoliikenneyhteyden välityksellä.

Etäosallistuminen toteutetaan siten, että ilmoittautuneille edustajille toimitetaan ilmoittautumisajan umpeuduttua etäkokouksen ohjeet ja linkki, jonka kautta kokoukseen pääsee osallistumaan etänä. Etäyhteys toteutetaan Google Meet-ohjelmaa hyödyntäen, joka mahdollistaa osallistumisen kokoukseen internetyhteydellä ja selainohjelmalla varustetun tietokoneen välityksellä.

Edustajiston jäsenillä on näin ollen kaksi tapaa osallistua edustajiston kevätkokoukseen:

1. Google Meet-etäosallistuminen
2. Saapuminen kokouspaikalle

Edustajia pyydetään valitsemaan ilmoittautumisen yhteydessä osallistumistapa (Google Meet-etäosallistuminen tai saapuminen kokouspaikalle).

Kannustamme, että kokoukseen osallistutaan etänä Google Meet-ohjelman välityksellä. Kokouspaikalla noudatamme hallituksen antamia COVID-19 ohjeistuksia. Ethän siis saavu kokouspaikalle, mikäli sinulla on infektio-oireita. Pidämme kokouspaikalla huolta turvaväleistä ja lisäksi saatavilla on käsidesiä ja kasvomaskeja. Hygienian turvaamiseksi emme myöskään järjestä kokoustarjoiluja kokouspaikalla.

Pyydämme edustajia ilmoittautumaan kokoukseen viimeistään 21.9.2020 tämän linkin kautta.

Suomen Hostellijärjestö ry
Hallitus

3.9.2020, muokattu 18.1.2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *