Kansikuva

Laivahostel S/S Bore käy huollossa Naantalin telakalla

Laivahostel S/S Bore hinataan Naantaliin Turun korjaustelakalle 14.4.2023 ja alus palaa Forum Marinumin laituriin perjantaina 5.5.2023. Aluksella tehdään ennen ja jälkeen huoltoa siirtoon liittyviä töitä, joten alus on suljettuna yleisöltä 3.4.–16.5.2023 välisen ajan. Hostelliasiakkaat ovat tervetulleita majoittumaan 17.5. alkaen. Kesäkahvila Cafe Navigare avataan 22.5.

Varauksia keväälle ja kesälle voi tehdä telakoinnin aikana Boren kotisivujen nettivaraamossa tai sähköpostitse [email protected]. Puhelimitse meidät tavoittaa numerosta +358 40 843 6611 arkisin klo 8-16 välillä.

Telakoinnin aikana alukselle suoritetaan nk. määräaikaistelakointi, jossa huolletaan aluksen vedenalaiset rungon osat sekä tehdään teknisiä huolto- ja korjaustöitä. Toimenpiteiden tarkoituksena on taata aluksen nykyinen käyttö museo-, hostelli- ja ravintolalaivana sekä turvallinen säilytys paikallaan laiturissa.

Talven aikana aluksella on aloitettu telakoinnin valmistelutyöt, kuten neloskannen myrskykäytävien puuikkunoiden sekä kaikkien puisten kaiteiden osien poistot. Telakoinnin yhteydessä aluksen kaikki vedenpäällisen rungon ja kansirakenteiden vanhat maalikerrokset poistetaan ja alus maalataan kauttaaltaan uudestaan käyttäen Boren alkuperäisiä värisävyjä. Samoin aluksen kuusi pelastusvenettä huolletaan Forum Marinumin laiturilla telakoinnin aikana.

Edellisen kerran S/S Bore oli telakalla syksyllä 2010.

Lue lisää täältä >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *