Kansikuva

Matkailuillat

Kaipaatko inspiraatiota matkallesi?

Järjestämme hostelleissa eri puolilla Suomea matkailuiltoja. Matkailuilloissa esityksen alustaja kertoo omasta matkakokemuksestaan muille. Teemana voi olla matkailu tiettyyn kaupunkiin, maahan, maanosaan tai vaikka maapallon ympäri. Matkailuillan kesto on noin 1,5 h ja niitä järjestetään mahdollisuuksien mukaan hostelleissa eri puolilla Suomea.

Matkailuillan tavoitteena on yhteisöllisessä hostellihengessä keskustella ja jakaa kokemuksia reissuista ympäri maailmaa asiasta kiinnostuneiden kesken. Tilaisuudet ovat maksuttomia osallistujille verkoston hostellien tarjotessa tilan ja pientä tarjoilua sekä Hostellijärjestön hoitaessa viestinnän ja ilmoittautumiset.

TAPAHTUMAT

Löydät matkailuiltojen ajankohdat joko Facebookistamme tai nettisivujemme ajankohtaisista.

ILMOITTAUDU ALUSTAJAKSI MATKAILUILTAAN

Onko jokin matkakohde vienyt sydämesi ja palat halusta kertoa siitä muillekin? Halutessasi voit ilmoittautua matkailuiltaan alustajaksi kertomaan omista reissuvinkeistäsi. Alustajat ovat vapaaehtoisia eikä heille makseta korvausta. Kerro meille, mistä teemasta haluaisit puhua ja millä paikkakunnalla asut, niin me sovimme kanssasi tilaisuuden järjestämisestä.

Ilmoittaudu alustajaksi Matkailuiltaan

20.8.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *