Kansikuva

MESSUTARJOUS: Kansainvälinen mobiilihostellikortti 10€

Kansainvälisellä hostellikortilla säästät vähintään 10 % majoituksesta kaikissa Hostelling International (HI) hostelleissa Suomessa ja ulkomailla. Lisäksi saat useita muita hostellikorttietuja sekä reissuvinkkejä ja tietoa yksilöllisistä majoituspaikoista edulliseen matkailuun. Suomen Hostellijärjestön verkoston hostellit ovat myös osa HI hostellien verkostoa, johon kuuluu noin 3500 hostellia lähes 90 maassa.

Saat nyt Kansainvälisen mobiilihostellikortin edulliseen 10 € hintaan (norm. 20€).

Messutarjous koskee vain Kansainvälistä mobiilihostellikorttia, joka ladataan matkapuhelimen Wallet-sovellukseen. Hostellikortti on voimassa vuoden 2024 loppuun asti.

Tarjous on voimassa verkkokaupassamme ajalla 19.-22.1.2023.
Alennushintaisesta kortista ei myönnetä muita alennuksia.

Osta tästä tarjoushintainen Kansainvälinen mobiilihostellikortti 

Saat mobiilikortin käyttöösi heti tehtyäsi tilauksen verkkokaupassamme. 

Mobiilihostellikortti toimitetaan tekstiviestitse älypuhelimiin, joissa on kotimainen liittymä. Kortti vaatii Android-puhelimissa Google Wallet -sovelluksen sekä iPhoneissa Wallet-sovelluksen. Sovellukset voi ladata ennakkoon tai kortin latauksen yhteydessä (iPhoneissa Wallet-sovellus on jo valmiiksi asennettuna). Jos sinulla on jo aiemmin meiltä hankittu mobiilihostellikortti, poista vanha korttisi ennen uuden kortin lataamista.

Google ja Apple tukevat wallet-sovelluksiaan seuraaviin laitteisiin:
Androideissa käyttöjärjestelmän versiosta 5.0 alkaen
iPhoneissa käyttöjärjestelmän versiosta iOS 6.0 alkaen

Osta mobiilihostellikortti ollessasi vielä kotimaassa, kortin toimittaminen ulkomaille ei aina onnistu. Mobiilihostellikortti on puhelinkohtainen, samalle numerolle ei voi ladata useamman henkilön kortteja.

Julkaistu 19.1.2023

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *