Kansikuva

Osallistu kesäkuvalla Instagram arvontaan

Hostellijärjestön Instagram kuva-arvontaOTA KESÄKUVA INSTAGRAMIIN JA VOIT VOITTAA HOSTELLIMAJOITUSTA!

Lomalla ei aina tarvitse lähteä merta edemmäksi reissaamaan. Kivoja käyntikohteita ja rentouttavia paikkoja kesäpäivien iloksi löytyy Suomen jokaisesta kylästä ja kaupungista.

Osallistu kesäarvontaamme vinkkaamalla instagramissa lempikohteestasi tai ei niin tunnetuista aarteesta omalla paikkakunnallasi tai lähiseudulla. Ota kesäinen kuva paikassa ja jaa se instagramissa tunnisteilla #hifinland ja #reissuvinkki.

Kaikkien avoimen Instagram-tilin kautta kuvan jakaneiden kesken arvomme kolme (3) 50 euron arvoista majoituslahjakorttia Suomen HI hostelleihin. Lahjakortilla on valittavana yli 40 ainutlaatuista hostellia eri puolilla Suomea.

OHJEET JA SÄÄNNÖT:

  • Arvonnan järjestää Suomen Hostellijärjestö ry.
  • Osallistuminen on avoinna 31.8.2019 saakka.
  • Osallistua voi kuka tahansa. Arvontaan osallistuvalla alle 18-vuotiaalle henkilöllä tulee olla huoltajan suostumus osallistumiseen. Jos kuvassa esiintyy alaikäinen, hänellä tulee olla siihen vanhemman tai huoltajan lupa.
  • Arvontaan voi osallistua merkitsemällä kuvajulkaisuunsa tunnisteet #hifinland ja #reissuvinkki.
  • Palkintoina arvotaan kaikkien osallistujien kesken kolme (3) kappaletta 50 euron arvoista majoituslahjakorttia Suomen HI hostelleihin. Palkintoa ei voi vaihtaa mihinkään tai muuttaa rahaksi.
  • Instagram-tilin sekä siihen tehtävien postausten on oltava julkisia, jotta Suomen Hostellijärjestö voi löytää tehdyt postaukset ja siten sisällyttää osallistujan arvontoihin.
  • Kuvan tulee olla osallistujat itsensä ottama.
  • Osallistujalla on oltava oikeus käyttämäänsä materiaaliin ja sen levittämiseen eikä se saa loukata kenenkään tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia (mm. kotirauhan tai muun suojan piirissä). Kuvan on oltava hyvän maun mukainen.
  • Voittajat arvotaan kisan päätyttyä viikolla 36. Voittajille ilmoitetaan yksityisellä instagram-viestillä ja lahjakortit toimitetaan voittajille postitse. Mikäli voittajaa ei arvonnan päättymisen jälkeen tavoiteta viikon sisällä tai mikäli voittaja ei jostain syystä halua vastaanottaa palkintoa, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.
  • Suomen Hostellijärjestö käsittelee annettuja yhteystietoja ainoastaan arvonnan toteuttamiseen. Annettuja yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.
  • Suomen Hostellijärjestö saa arvonnan voittaneisiin kuviin täydet käyttöoikeudet. Suomen Hostellijärjestöllä on oikeus käyttää ja muokata kaikkia arvonnassa tunnisteilla #hifinland ja #reissuvinkki jaettuja kuvia viestinnässään arvonnan aikana ja sen jälkeen ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Suomen Hostellijärjestö mainitsee mahdollisuuksien puitteissa kuvien käytön yhteydessä (esimerkiksi kuvatekstissä) kuvaajan nimen tai nimimerkin.
  • Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät Suomen Hostellijärjestölle oikeuden julkaista voittajien nimet tai nimimerkit ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät sen säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Arvonnan järjestäjät pidättävät oikeuden sääntöjen muutoksiin.
  • Kilpailu ei ole instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin.

 

Artikkelikuva: Julia Kivelä / Visit Finland

13.6.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *