Kansikuva

Sleep for Peace -tarjous: Kansainvälinen mobiilihostellikortti 10 € (norm. 20 €) 27.9.2020 asti

Hostelling Internationalin HI hostellit ympäri maailmaa viettävät kansainvälistä rauhanpäivää 21.9.2020 Sleep for Peace -kampanjan muodossa!

Sleep for Peace-kampanjan tarkoituksena on lisätä kulttuuritietoisuutta ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Hostelleillamme on tässä tärkeä rooli, sillä ihmiset ympäri maailmaa kohtaavat toisiaan hostelleissa joka päivä!

Sleep for Peace -kampanjan kunniaksi saat nyt Kansainvälisen mobiilihostellikortin 10 euron hintaan (normaalihinta 20 €). Tarjous on voimassa kokonaisen viikon ajan 21.-27.9.2020.

Kansainvälisellä mobiilihostellikortilla säästät vähintään 10 % majoituksesta kaikissa HI hostelleissa Suomessa ja ulkomailla. Lisäksi saat useita matkailullisia etuja sekä reissuvinkkejä ja tietoa edullisista ja yhteisöllisistä majoituspaikoista.

Kortin hinta sisältää myös Hostellijärjestön henkilöjäsenyyden kortin voimassaoloajalle, joka on ostopäivästä vuoden 2021 loppuun asti.
Tarjous koskee henkilökohtaisia kansainvälisiä mobiilihostellikortteja ja on voimassa vain hostellit.fi -verkkokaupassa.

Mobiilihostellikortti on turvallinen käyttää ja saat sen käyttöösi heti!

Saat mobiilikortin käyttöösi heti tehtyäsi tilauksen verkkokaupassamme. Voit turvallisesti avata kortin etusivun kaikkialla maailmassa; etusivu toimii täysin offline, eikä avaa verkkoyhteyksiä. Pääset myös helposti tekemään hostellivarauksia sekä näet ajantasaiset hostellikorttietusi kortin erillisistä web-linkeistä (vaatii verkkoyhteyden).

Mobiilihostellikortti voidaan toimittaa älypuhelimiin, joissa on kotimainen liittymä. Kortti vaatii Android-puhelimissa Google Pay -sovelluksen sekä iPhoneissa Wallet-sovelluksen. Sovellukset voi ladata ennakkoon tai kortin latauksen yhteydessä (iPhoneissa Wallet-sovellus on jo valmiiksi asennettuna). Ostathan mobiilihostellikortin ollessasi vielä kotimaassa, sillä kortin toimittaminen ulkomaille ei aina onnistu.

Google ja Apple tukevat wallet-sovelluksiaan seuraaviin laitteisiin:
Androideissa käyttöjärjestelmän versiosta 5.0 alkaen
iPhoneissa käyttöjärjestelmän versiosta iOS 6.0 alkaen

Osta Kansainvälinen mobiilihostellikortti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *