Kansikuva

Suomen Hostellijärjestö etsii puheenjohtajaa 1.1.2021 alkavalle kaudelle

Edustajisto kokoontui 9.12.2020 sääntömääräisessä syyskokouksessa, jonka asialistalla oli uuden puheenjohtajan valinta. Puheenjohtajaehdokkaiden puuttumisen vuoksi edustajisto päätti uuden edustajiston kokouksen koollekutsumisesta, jolloin järjestölle valitaan uusi puheenjohtaja seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Hostellijärjestön hallitus päätti siirtää alkuperäistä kokousaikaa, koska yhtään ehdokasta ei ollut ilmoittautunut. Edustajiston ylimääräinen kokous pidetään maanantaina 15.2.2021. Kokouskutsu lähetetään lähempänä kokousta.

Etsimme puheenjohtajaa, jonka tehtävänä on luotsata uudistuvaa Suomen Hostellijärjestöä. Toivomme ehdolle asettuvalta visionääristä johtajuutta, matkailun ja järjestötoiminnan tuntemusta sekä aikaa toimihenkilöiden sparraamiseen ja tukemiseen.

Matkailuala elää parhaillaan murroksen aikaa, mutta sekä matkailulle että budjettimajoitukselle on edelleen kysyntää. Uskomme hostellitoiminnan olevan yksi kasvavista majoitussektoreista tulevaisuudessakin. Tarjoammekin hallituksen puheenjohtajalle näköalapaikan hostellialalle sekä Suomessa että maailmalla.

Suomen Hostellijärjestön hallituksessa on puheenjohtajan lisäksi kahdeksan jäsentä, joiden keskuudesta valitaan kaksi varapuheenjohtajaa. Puheenjohtaja ja kaksi varapuheenjohtajaa muodostavat työvaliokunnan. Hallitus kokoontuu 8-10 kertaa vuodessa arkipäivisin noin kahden tunnin ajan Helsingissä. Hallitustyöstä ei ole maksettu palkkiota.

Suomen Hostellijärjestön jäseninä on 30 suomalaista valtakunnallista nuoriso-, opiskelija-, liikunta-, ammatti- ja matkailujärjestöä. Järjestömme on osa kansainvälistä Hostelling International (HI) -verkostoa. Hostelliverkostoomme kuuluu 45 uniikkia hostellia ympäri Suomea. Toimistollamme työskentelee kolme toimihenkilöä.

Toivomme ilmoituksia ehdolle asettumisesta osoitteeseen [email protected].

Lisätietoja antaa: pääsihteeri Sanni Viirto p. 045 156 2152, [email protected].

Suomen Hostellijärjestö ry
Hallitus

 

Julkaistu 4.1.2021 (muutettu kokousajankohta 18.1.2021)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *