Kansikuva

TARJOUS: Kansainvälinen hostellikortti vain 10 €

Kesäreissut mielessä? Osta 10 eurolla kansainvälinen hostellikortti ja majoitu edullisesti hostelleissa!

Kansainvälisellä hostellikortilla säästät vähintään 10 % majoituksesta kaikissa HI-hostelleissa, ja saat useita alueellisia etuja Suomessa ja ulkomailla. Joissain maissa, kuten Saksassa, kansainvälinen hostellikortti on edellytys HI-hostellissa yöpymiseen. Hostellikortilla valittavanasi on lähes 4000 hostellia noin 90 maassa.

Saat kansainvälisen hostellikortin nyt huippuedullisesti 10 eurolla. Tarjous koskee henkilökohtaisia kansainvälisiä hostellikortteja (norm. jäsenet 15 €/ei-jäsenet 20 €) ja on voimassa vain verkkokaupassa. Ehdit hyödyntämään hostellikorttiasi moneen kertaan, sillä se on voimassa vuoden 2018 loppuun asti.

Tarjous sen sijaan on voimassa ainoastaan 9.7.2017 saakka.

Osta kansainvälinen hostellikortti >>

Kansainvälisellä hostellikortilla voit yöpyä esimerkiksi näissä kohteissa:

Grans-Montana / Sveitsi

HI Bella Lui House, Crans Montana, Sveitsi
Bella Lui housen terasseilta avautuu huikeat näköalat vuoristoon. @Hostelling International

Sveitsi on tunnetusti kallis maa ja voit säästää majoituksissa yöpymällä hostellissa. Kesäkuussa avattu uusi hostelli Bella Lui house on ulkoilmaihmisen paratiisi Alppien etelärinteellä. Voit viettää siellä aktiivilomaa vaeltaen tai pyöräillen huikeissa vuoristomaisemissa. Avajaistarjoukset hostellikortilla alkaen 29 CHF/hlö/vrk (n. 27 €).

Loma Italiassa

Voit ostaa edullisia hostelliöitä ja vierailukohteita sisältäviä lomapaketteja Italian hostellijärjestöltä (AIG). Tarjontaa on Genovaan, Milanoon, Perugiaan ja Roomaan. Miten olisi vaikkapa viinimatka Keski-Italiaan Perugiaan sisältäen vierailun viinitilalle. Paketin hinta hostellikortilla alkaen 35 €/hlö/vrk.

Varaa HI-hostelli ulkomailta >>

 

Artikkelin pääkuva: Bacharach hostel, Saksa @Hostelling International

Julkaistu 26.6.2017, muokattu 20.1.2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *